What we're about

Az Ecommerce Hungary egy 2005-ben alakult szakmai szövetség, célja a minőségi hazai e-kereskedők munkájának támogatása, fejlődésük segítése.

A Meetup sorozatunk legfőbb célja a szakmánk egy adott részterületén (stratégia, IT, marketing, logisztika, vevőkezelés) belül valamely időszerű témának a körbejárása. Valódi szakértőktől, azonnal hazavihető tudás, 60-90 perces oktató jellegű előadások, és kb. egy órás szakmai kerekasztal segítségével.

Mindez oldott bensőséges klub hangulatban, 30-50 fős közönség előtt. A szakmai program után lehetőség van networkingre, beszélgetésre egymással és az előadókkal. A klubest végén a "kocsmázás" opcionális, de erősen javasolt program. Szeretnénk összehozni Budapest e-kereskedelmi érdeklődésű közösségét, hogy új megközelítések megismerésén keresztül szélesítsük látókörünket.

Minden további infó rólunk és eseményeinkről: https://ecommerce.hu/

Upcoming events (1)

Ecommerce Logisztika Meetup

D18 Irodaház és Kávézó

Ecommerce Hungary - Logisztika Meetup 2019. augusztus 29., csütörtök, 17:00 - 20:00 Az Ecommerce Hungary nyárbúcsúztató meetupján a központi téma a Q4-es időszakra való felkészülés, a logisztika területét kiemelve. A Black Friday és a karácsonyi forgalom kiszolgálása évről-évre nagyobb kihívás, persze a szolgáltatói oldal is igyekszik folyamatosan fejleszteni. Meghívott előadóinkkal és a kereskedőkkel arról beszélgetünk, mi az amit feltétlen szem előtt kell tartani a tervezésnél, és milyen megoldások vannak amelyek segítségével hatékonyabbá tehető a rendelések zökkenőmentes teljesítése. Részletes program: https://ecommerce.hu/esemenyek/ecommerce-logisztika-meetup/ A meetup házigazdája: Csányi Zoltán, az Ecommerce Hungary alelnöke. A remek témákon és jó hangulaton kívül, az előadások után és a beszélgetések alatt friss pogácsával, valamint üdítőkkel várunk Titeket! A meetupon való részvétel az Ecommerce Hungary tagjainak ingyenes, külsősöknek 5.000,- forint + áfa. Jelentkezés és regisztráció: https://ecommerce.hu/esemenyek/ecommerce-logisztika-meetup/

Past events (20)

Ecommerce Customer Service Best Practices Meetup

D18 Café & Bar

Photos (12)

Find us also at