Next Meetup

30. Meetup: ASP.NET és JavaScript projektek modernizálása
Sziasztok! Szeptembertől folytatjuk az Enterprise Developer Meetup sorozatot, az első alkalomra az alábbi témákkal készülünk: LogMeIn Central – Egy ASP.NET projekt technológiai evolúciója az évek alatt (Nagy Bálint, LogMeIn) A termékekkel szembeni elvárások olykor kevés időt hagynak a technológiai evolúcióra. Mégis ha felszabadult erőforrásainkat szeretnénk elkölteni, hol, hogyan tehetjük meg ezt a legértékesebben? A LogMeIn Central technológiai hátterének ismertetése után bemutatom milyen célkitűzéseket tettünk, milyen problémákat azonosítottunk és ezeket hogyan igyekeztünk leküzdeni vagy éppen milyen lépéseket fogunk tenni a jövőben, hogy hatékonyabban, jobb minőségű terméket állíthassunk elő. Milyen út állhat egy majd évtizedes termék előtt? Esettanulmányok a JavaScript világból (Lippai Ádám, Tresorit) Egy sikeres hazai startup életéből hozok példákat – a webes platformunk legnagyobb vagy legkockázatosabb projektjeiből –, mert úgy gondoljuk, hogy míg a megvalósítást nem minden vállalatnál és esetnél lehet skálázni, a problémák és tanulságok univerzálisak. Öt éve natív ES5 kódot írtunk, ma jellemzően frameworköket, TypeScriptet, asm.js-t használunk és haladunk a generált kód, illetve WebAssembly felé. Az eltelt évek alatt többször migráltuk a több tíz majd százezer soros kódbázist, hogy ma is modern, karbantartható kóddal dolgozhassunk. A kihívásokat, döntéseket és az elvégzett munkát mutatom be mind emberi-vezetői, mind technikai szemszögből. Várunk mindenkit sok szeretettel a szokásostól eltérően szeptemberben kivételesen a hónap utolsó csütörtökén. Kapunyitás: 18:00 órától. Üdv, Enterprise Developer Meetup Csapat

LogMeIn HQ

Paulay Ede u. 12. · Budapest

3 comments

Upcoming Meetups

What we're about

A LogMeIn és a Microsoft Magyarország közös szervezésében indult útjára ez a szakmai közösség, ahol elsősorban Microsoft megoldásokkal foglalkozó nagyvállalati fejlesztők osztják meg egymással tapasztalataikat a mindennapi munkájukról és a legfrissebb fejlesztői és platform technológiákról.

Szívesen látjuk a gyakorló Microsoft fejlesztőket és fejlesztési vezetőket, valamint azokat a nagyvállalati fejlesztőket is, akik még nem használnak aktívan Microsoft megoldásokat, de szeretnének tájékozódni róluk.

Members (1,153)

Photos (313)