Skip to content

37. Meetup: .NET Conf és .NET Core 3.0 bejelentés

Photo of
Hosted By
György B.
37. Meetup: .NET Conf és .NET Core 3.0 bejelentés

Details

Sziasztok!

Az őszi szezon első meetupját a .NET Confnak (https://dotnetconf.net) és az ott bejelentésre kerülő .NET Core 3.0-nak szenteljük. 🎉

Program:

🚀 - .NET Core 3.0 bejelentés a .NET Conf Keynote-on

A .NET Conf a .NET fejlesztői közösség és a Microsoft által közösen szervezett háromnapos virtuális konferencia, ami idén többek között azért lesz különleges, mert itt kerül sor a .NET Core 3.0 bejelentésére. A meetup első felében megnézzük az élőben közvetített, angol nyelvű megnyitó előadást.

🎤 - Kerekasztal-beszélgetés meghívott szakértőkkel

A meetup második felében meghívott szakértőkkel vesézzük ki a .NET Confon elhangzottakat, és vitatjuk meg, hogy mindez hogyan fogja befolyásolni a meglévő és jövőbeli .NET-es projektjeinket.

Szakértő vendégeink:

⭐ Novák István (SoftwArt)
Novák István már több mint tíz éve agilis szoftverfejlesztő csapatok mentorálásával, nevelésével, technológiai és architektúra-tervezéssel foglalkozik. Az elmúlt közel 30 évben több mint 50 nagyvállalati és termékfejlesztési projektben vett részt fejlesztőként, architektúra szakértőként, irányítóként, tanácsadóként és coachként. 2007 óta folyamatosan tagja a Microsoft Most Valuable Professional címmel elismert szakemberek táborának, hat évig a Microsoft Regional Director program tagja volt. Aktív open source fejlesztő. Megszállott hosszútávfutó és könnyűbúvár.

⭐ Deme Tamás (VIM AEC)
Deme Tamás mixed reality engineer az atlantai székhelyű VIM AEC-nél, ahol szerverektől kezdve hologramokat mutató szemüvegeken át fejleszt megoldásokat. Tamás idén 5. alkalommal nyerte el a Microsoft Most Valuable Professional díjat Windows Development kategóriában. Megtaláljátok twitteren a https://twitter.com/tomzorz_ címen, vagy a honlapján: https://tomzorz.me.

⭐ Érsek Attila (LogMeIn)
Érsek Attila aki férj, apa és LastPass architect a LogMeIn-nél. Lassan 20 éve a szakmában, melynek több mint a fele a .NET bűvöletében telt. Szeretem a komplex problémákat, a rájuk adott egyszerű megoldásokat és a jól menedzselt technikai adósságot :) Érdekel minden ami felhő, konténer vagy service mesh, és igyekszem aktívan követni a (mérnöki) életünket meghatározó hype hullámokat.

⭐ Velvárt András (AerinX)

⭐ Takács Péter (LogMeIn)

🚨 📅 ⌚ Fontos: a helyszín változatlanul a LogMeIn, az időpont azonban a .NET Conf élő esemény miatt a szokásostól eltérő, ezúttal kivételesen a hónap utolsó hétfőjén, és fél órával korábban, 18:00-kor kezdünk!

Kapunyitás 17:30-tól.

Üdv,
Enterprise Developer Meetup csapat

Paulay Ede u. 12. · Budapest