This Meetup is past

100 people went

Location image of event venue

Details

Nem kezdődhet igazi nyár VC Grill nélkül, így július 13-án, csütörtökön ismét „megizzasztunk” néhány befektetőt.

Hogy mivel? Az rajtatok is múlik, a tematikát most Ti alakítjátok!

A VC Grill hagyományaihoz híven bármit lehet kérdezni, ami a tőkebevonással, a hazai VC piac helyzetével, tevékenységével kapcsolatban „piszkálja a csőrötöket”.

Kemény-kényes kérdések, dilemmák, amelyekre konkrét választ, iránymutatást vársz, vagy akár kendőzetlen kritika – jöhet minden, legyen ez csak Neked érdekes, vagy szerinted akár mindenkinek fontos, tanulságos! Nincsenek tabuk!

A meghívott befektetőket úgy válogattuk Nektek, hogy mindenki megkapja a "testhezálló választ" kérdésére; legyen startup, már tapasztalt cégvezető, vagy akár ötlet- vagy projektgazda, aki most gondolkozik egy önálló vállalkozás indításán.

Egy valami viszont közös bennük: mindegyiküknek van vagy várhatóan lesz kihelyezésre váró tőkéje, és aktívan keresnek ígéretes projekteket, csapatokat!

Regisztrációdat akkor tudjuk elfogadni, ha írsz előzetesen egy kérdést, amit feltennél a befektetőknek!

A programról és a befektetőkről:

18.15-től várunk, 18.30-kor felszítjuk a tüzet, és belecsapunk.

A befektetők, akik a kérdésekre válaszolnak majd:

• Szluha Dénes – Hiventures

• Török József – SZTA

• Kákosy Csaba – Day One Capital

• Károlyi Antal – HunBan (Hungarian Business Angels Network)

Kb. 20.00-tól – 21.00-ig networking-gel folytatjuk, a beszélgetést akár egy az egyben lehet folytatni a befektetőkkel vagy egymással.

És ha már itt vannak a befektetők, mi biztos megkérdezzük majd, hogy:

• mennyi pénzt helyeztek már ki, tényleg pályázatról van-e szó

• lesz-e ismét pénzük és mennyi, változnak-e majd a feltételek, és hogy mi szerintük a sikeres befektetés kritériuma - exit? megtérülés?

Technikai részletek:

• Részvételi díj NINCS, de regisztrálni kell, nyomjatok egy RSVP-t és küldjetek egy kérdést a befektetőknek! Ezekből is fogunk szemezgetni a beszélgetés során, és természetesen a helyszínen lesz lehetőség - akár a hallottakra reagálva is - újabb kérdéseket bedobni.

• Nincs rossz kérdés, nincs tabu téma, az a célunk, hogy ne menjetek haza megválaszolatlan kérdésekkel!

• Némi hidratálóról (ásványvíz, fröccs) és rágcsálnivalóról gondoskodnunk, a helyszínen pedig igény szerint tudtok vásárolni más frissítőket is.

• Légkondi lesz, szóval nekünk legalább nem kell izzadni :)

• A félreértések elkerülése végett: VC Grill = a befektetők "grillezése", azaz kényes kérdésekkel izzasztása. Tehát nem grillpartira hívunk, nem lesz közös sütögetés a befektetőkkel… :)

Regisztráljatok, kérdezzetek, gyertek!

Július 13-án várunk Mindenkit!

A program idén negyedik alkalommal valósul meg a HVCA Oktatási Bizottsága (www.hvca.hu) (http://www.hvca.hu/hu/) és az Equity Thursday szervezésében, kiváló partnerek közreműködésével.

Attendees

Go to Attendee List