What we're about

Ben jij bewust met je gezondheid bezig? Ben jij al bekend met de mogelijkheden van etherische oliën of wil je er meer van weten?

Kom naar de meetup over etherische oliën en leren in de Bibliotheek van Eijsden of Margraten.

We laten je kennismaken met 100% zuivere etherische oliën voor ondersteuning van het leren, lichamelijke en mentale uitdagingen.

Meld je aan.

Upcoming events (3)

Kennismakingsworkshop Etherische Oliën en Voeding

Ben jij bewust met je gezondheid bezig? Ben jij al bekend met de mogelijkheden van etherische oliën of wil je er meer van weten? Kom naar de gratis workshop over etherische oliën bij A-Santé in Eijsden. We laten je kennismaken met 100% zuivere etherische oliën voor ondersteuning van lichamelijke en mentale uitdagingen. Meld je aan deze gratis kennismakingsworkshops. Aansluitend de workshops is het mogelijk om een starterskit te bestellen.

Kennismakingsworkshop Etherische Oliën en Leren

Bibliotheek Margraten

Ben jij bewust met je gezondheid bezig? Ben jij al bekend met de mogelijkheden van etherische oliën of wil je er meer van weten? Kom naar de gratis workshop over etherische oliën in de Bibliotheek van Margraten. We laten je kennismaken met 100% zuivere etherische oliën voor ondersteuning van lichamelijke en mentale uitdagingen. Meld je aan deze gratis kennismakingsworkshops. Aansluitend de workshops is het mogelijk om een starterskit te bestellen.

Kennismakingsworkshop Etherische Oliën en Leren

Bibliotheek Eijsden

Ben jij bewust met je gezondheid bezig? Ben jij al bekend met de mogelijkheden van etherische oliën of wil je er meer van weten? Kom naar de gratis workshop over etherische oliën in de Bibliotheek van Eijsden. We laten je kennismaken met 100% zuivere etherische oliën voor ondersteuning van lichamelijke en mentale uitdagingen. Meld je aan deze gratis kennismakingsworkshops. Aansluitend de workshops is het mogelijk om een starterskit te bestellen.

Past events (5)

Detox & Etherische Oliën, Kennismakingsworkshop

Bibliotheek Eijsden

Photos (2)