Tehnologija prihaja tudi v svet nepremičnin. Kaj pa pri nas?

Details

Denis Petrovčič
Board at FIBREE • CEO at Blocksquare

Andrej Lampe, MRICS
Regional Chair at FIBREE • Managing Partner at NAI Significa

Zgoraj podpisana meniva, da je prišel čas, ko je potrebno da se tisti, ki imamo odprto glavo, pričnemo povezovati tudi v Sloveniji. Kot predstavnika mednarodne mreže za izmenjavo znanja na področju nepremičninske industrije in blockchain tehnologije FIBREE, torej vabiva na prvi jutranji zajtrk, ki bo v torek,[masked] ob 8.00, Boschtiz – zimski vrt, Litostrojska 56, 1000 Ljubljana.

→ Za lažjo organizacijo prosimo za RSVP
→ Prispevek 10€ na osebo za odličen zajtrk in kavo (ali čaj) se poravna pri gostiteljih ob prihodu

Kaj je FIBREE?
FIBREE je neprofitna organizacija, ki je v minulem letu doživela exponentno rast ter prepoznavnost znotraj t.i. Proptech industrije in je danes prisotna na več kot 55 lokacijah po celem svetu. Med podporniki FIBREE najdemo uveljavljene organizacije kot so denimo CBRE, DLA Piper, Rabobank in drugi. Njen cilj je globalno povezanti strokovnjake na področju nepremičninske industrije ter blockchain tehnologije. V letu 2019 je na konferrenci MIPIM Proptech v Parizu FIBREE predstavil prvi svetovni "Blockchain Real Estate Industry Report" v katerem najdete zbrane podatke o več kot 500 produktih iz celega sveta, ki naslavljajo nepremičninsko industrijo. Celotno poročilo je brezplačno dostopno na naši spletni strani.

V prvem izmed prihajajoče serije srečanj bomo na kratko pogledali pestro dogajanje v mednarodnem Proptech okolju, predvsem pa je želja, da z organizacijo mini srečanj vzpodbudimo sodelovanje ter izmenjavo idej in znanj, ki so potrebni za implementacijo rešitev, ki jih na področje nepremičnin prinašajo nove tehnologije.

Se vidimo!