addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Ez a meetup azzal a céllal jött létre, hogy fórumot biztosítson a Veszprémben és közelében élő szabadúszóknak a tapasztalatcserére, tudásmegosztásra és hasznos & érdekes szakmai előadásokkal segítse őket a mindennapokban. A szabadúszó lét sok szempontból nagyon speciális helyzet, a personal branding, ügyfélszerzés, az árképzés, a time management, az adózás, pénzügyek csak néhány a sok-sok téma közül, amelyek feldolgozásra várnak.

Lehetsz szabadúszó webfejlesztő, grafikus, tolmács vagy tanácsadó, ha szívesen találkoznál hasonló kihívásokkal küzdő emberekkel, csatlakozz a csoporthoz!

Csatlakozz a közel 1000 fős Freelancers in Hungary - Budapest csoporthoz is! Ha a fővárosban jársz, ne felejtsd el megnézni, nincs-e aznap találkozónk. Várunk szeretettel! Link: https://www.meetup.com/Freelancers-in-Budapest/

Maradjunk kapcsolatban! Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és értesülj elsőként a legfrissebb projektekről, lehetőségekről, trendekről:

• Freelancers in Hungary oldal  https://www.facebook.com/Freelancers-in-Hungary-1615815258709252/

• Freelancers in Veszprém zárt csoport https://www.facebook.com/groups/1700010313650864/

• Freelancers in Hungary zárt csoport https://www.facebook.com/groups/469267073200840/

(szabadúszó = olyan magánszemély/ egyéni vállalkozó, aki jellemzően szellemi tudásával kereskedik bármely területen, többnyire projekt alapon dolgozik, változatos ügyfélkörrel)

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Welcome!

Recent Meetups

What's new

 

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy