What we're about

Ez a meetup azzal a céllal jött létre, hogy fórumot biztosítson a Veszprémben és közelében élő szabadúszóknak a tapasztalatcserére, tudásmegosztásra és hasznos & érdekes szakmai előadásokkal segítse őket a mindennapokban. A szabadúszó lét sok szempontból nagyon speciális helyzet, a personal branding, ügyfélszerzés, az árképzés, a time management, az adózás, pénzügyek csak néhány a sok-sok téma közül, amelyek feldolgozásra várnak.

Lehetsz szabadúszó webfejlesztő, grafikus, tolmács vagy tanácsadó, ha szívesen találkoznál hasonló kihívásokkal küzdő emberekkel, csatlakozz a csoporthoz!

Csatlakozz a több mint 1000 fős Freelancers in Hungary - Budapest csoporthoz is! Ha a fővárosban jársz, ne felejtsd el megnézni, nincs-e aznap találkozónk. Várunk szeretettel! Link: https://www.meetup.com/Freelancers-in-Budapest/

Maradjunk kapcsolatban! Csatlakozz hozzánk a Facebook-on is és értesülj elsőként a legfrissebb projektekről, lehetőségekről, trendekről:

• Freelancer Festival FB oldal: https://www.facebook.com/freelancerfestival/

• Freelancers in Veszprém zárt csoport https://www.facebook.com/groups/1700010313650864/

• Freelancers in Hungary zárt csoport https://www.facebook.com/groups/469267073200840/

(szabadúszó = olyan magánszemély/ egyéni vállalkozó, aki jellemzően szellemi tudásával kereskedik bármely területen, többnyire projekt alapon dolgozik, változatos ügyfélkörrel)

Members (49)

Photos (3)