Past Meetup

Angular és környéke

This Meetup is past

80 people went

Location image of event venue

Details

Google Developer Group - Február - Angular

Angular 2.0. vs. React
Sipos Gergely, szoftverfejlesztő - https://hu.linkedin.com/in/gergelysipos

Az Angular 2.0 teljesen megújult az első verzióhoz képest, rengeteg problémát orvosolva, ám érdemes összehasonlítani a Reacttal, és megvizsgálni, hogy az ottani best practice-ek mennyire lehetnek hasznosak az Angular esetében. Az Angular mellé olyan a Reacthoz kapcsolódó frameworkok is hasznos kiegészítők lehetnek, mint például JSX, Reduxk.

Angular CLI - Angular Best Practises
Nagy Gergő

Angular projekt indítás az Angular CLI eszközzel, mappaszerkezet és eszközök használata. Bemutatjtuk, hogy hogy épül fel egy angular applikáció az angular-os csapat ajánlása szerint és hogyan érdemes rendezni a kódot. Illetve bemutatjuk, hogy milyen eszközöket biztosít számunkra az Angular CLI és mi mire jó, illetve gyors példákat is mutatunk.

Angular Performance Optimalization
Harangozó Gábor

Az Angular teljesítménye nagyon jó, de egy nagyobb alkalmazásban szükség lehet extra teljesítmény kinyerésére is. Az előadás során szeretnénk pár technikát bemutatni amivel már az alkalmazás kezdeti lépésétől támogathatjuk az alkalmazásunk további teljesítmény növekedését(Lazy load, Change detection, Stream, AOT). Ezen mintákat az Angular CLI project-en mutatjuk be.

Angular + Redux Összefoglaló
Oláh Attila, Javascript Lead - https://www.linkedin.com/in/attila-olah-6039b277/

Hogyan hozzuk ossze az Angulart (2+) es a React vilagabol ismert Redux-ot? Milyen problemara ad megoldast a Redux?Rovid Redux attekintes utan egy esettanulmanyon keresztul megnezzuk, hogyan mukodik az angular-redux ( https://github.com/angular-redux ) elesben.

Várunk mindenkit!!

A helyszínt és az ételt, italt a Supercharge (https://goo.gl/CM9PzW) biztosítja
A szervezést a Doctusoft (https://goo.gl/x6zznM) és a Reklámművek (https://goo.gl/to63Rd) adja