Next Meetup

Game Jam WTM Tarragona
Inscripcions: https://gamejam.gdgtarragona.net/ La GameJam WTM és una jornada dedicada al món del desenvolupament i la creació de videojocs. Té com a objectiu crear en un espai comú on professionals del sector, estudiants i creatius locals, per a que en un temps reduït -un màxim de 44 hores- puguin demostrar el seu talent creant un videojoc sobre un tema concret. Més enllà de l’objectiu de crear productes durant la jornada, els organitzadors busquen potenciar la relació entre els actors necessaris per impulsar el ecosistema de creadors de videojocs al nostre territori. La GameJam WTM vol ser una plataforma on tots aquells interessats en aquest tema puguin gaudir de ponències per professionals del sector que explicaran la situació actual del mercat, integrar-se en un equip multidisciplinar amb el que compartir l’experiència de crear un producte nou, i gaudir d’un equip de mentors experts del tema que aportaran la seva experiència en el món dels videojocs. Les jornades estan dirigides a tots aquells interessats en el món dels videojocs, professionals del sector, estudiants universitaris del graus d’informàtica o de cicles de formació superior. També convidem a tots aquells creatius, dissenyadors i il·lustradors interessats en crear el seu primer videojoc amb el suport dels mentors que formen l’equip organitzador.

EADT - Escola d'Art i Disseny de Tarragona

Ctra. de Valls s/n · Tarragona

What we're about

Google Developers Group Tarragona (GDG Tarragona)

Our main objective is to share our technical knowledge with the developers community at Tarragona but we collaborate with other communities around Catalonia and Spain.

We are interested in the dissemination of all types of emerging technologies (ie iOS, WebComponents, Android, Cloud, Big data, Artificial Intelligence, Voice Assistants).

Members (257)

Photos (24)