Verkennings workshop 21st Century Skills Game inclusief koffie/thee

This is a past event

10 people went

Price: €2.50

Thomas & Charles

1e van Swindenstraat 381 · Amsterdam

How to find us

Je wordt door ons ontvangen bij de voordeur.

Location image of event venue

Details

Het afgelopen jaar hebben we alle feedback uit het onderwijs (PO|VO|MBO) en uit het bedrijfsleven ( rolverdelingen binnen teams) verwerkt. De avond is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Tijdens deze avond kun je als een van de eersten kennismaken met de sterk verbeterde versie van de 21st Century Skills Game.

Na de koffie/thee starten we met een korte introductie over de 21st century skills. Daarna gaan we aan de slag met het spel. We spelen de variant onderwijs ( PO |VO | MBO) en Bedrijfsleven waarin we o.a. teamtaken en eigenaarschap met het spel testen.

Wil je weten waar jij staat in Creativiteit - Probleem oplossend vermogen - Samenwerken - ICT vaardigheden - Communicatie - Kritisch denken - Sociale - & Culturele vaardigheden en welke rol je hier in zou kunnen/willen spelen in je werk - relatie - gezin of buurtvereniging?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het spel in ontwikkeling van burgerschap op scholen? #Studieloopbaanbegeleiders #Decanen #Burgerschapdocenten #Zorgcoördinatoren #Leerplichtambtenaren

Nieuwsgierig geworden naar de inzetbaarheid in het bedrijfsleven?
Hoe 7 pizzasessies je team weer op de rails zetten en eigenaarschap een vanzelfsprekendheid wordt in plaats van een dwingende eis. (Ervaringsdeskundige aanwezig)