What we're about

(HUN) Startupok és scale-up-ok nemzetközi piacra jutásával, go-to-market stratégiák kialakitásával és best practice-ek megismertetésével foglalkozunk konzultációkon, workshopok és hagyományos prezentációkon keresztül.

(EN) Our business is to promote startups and scaleups to international markets, develop go-to-market strategies as well as educate the market regarding best practices in each domain. The typical format of these interactions is consultations, workshops and regular presentations.

2018 tavaszától egy nemzetközi piacrajutási eseménysorozatot kezdtünk mely 5 modulból áll melyet 12 alkalommal mutatunk be ingyenesen az érdeklődő startupoknak, kezdő vállalkozásoknak. Az eseménysorozat célja hogy az induló vállalkozás/startup minél tájékozottabb és felkészültebb legyen a nemzetközi piacralépés előtt.

Az eseménysorozatról:
Az 5 modul a következő:

1. Helyzetfelmérés és felfedezhetőség (Online femérő URL: https://imrehild.typeform.com/to/yfBRMF )
2. Nemzetközi piacralépési módszerek (13 módszer, 20 példán keresztül)
3. Nemzetközi networking
4. Nemzetközi piackutatás
5. Piacralépési Platformok

Az 5 esemény nem logikai sorrendben van, nem feltétlenül kell 'végigmenni' mind az 5 eseményen a jelentkezőknek. A startup/vállalkozás helyzetének megfelelően, mindenki azt és annyit merít az eseményből, amit cége jelen helyzetben hasznosítani tud.

Minden további részletes információ a meghirdetett események (Event fül) alatt található.

Past events (57)

Photos (39)