addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Onafhankelijk kenniscentrum voor en door ondernemers

Het Groeiatelier inspireert en begeleidt ondernemers, helpt ze in contact te komen met de juiste mensen en voorziet ze van de nodige expertise om te kunnen groeien.  

In samenwerking met een aantal onafhankelijke experts verzorgt het Groeiatelier een ruim en gevarieerd aanbod aan seminars, workshops en matchmaking events. Elk event brengt een oplossing voor een van de groeiknelpunten waar elke onderneming  vroeg of laat mee wordt geconfronteerd.

Ondernemers vinden bij ons de methodieken, technieken en hulpmiddelen om zichzelf gedurende hun hele persoonlijke levenscyclus continu te herbronnen.

Wij waken er bovendien over dat elke sessie voldoende interactief is en een meerwaarde betekent voor elke deelnemer. Wie onze sessies bijwoont, mag dan ook verwachten om met extra kennis, nieuwe inzichten en een breder netwerk huiswaarts te keren.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Welkom

Recent Meetups

What's new

 

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy