Skip to content
This event was canceled

Every shortcut has a long road behind!

Photo of Andrei Tudose
Hosted By
Andrei T. and 2 others
Every shortcut has a long road behind!

Details

Pentru meetup-ul din martie, aducem impreuna 2 subiecte foarte importante pentru cei interesati in GROWTH MARKETING: o metodă care ne-a ajutat să rulăm zilnic experimente de growth si informatii din culisele unei campanii de succes.

Mai exact, vom avea doi experti care ne vor vorbi despre:

  1. Cum să-ți dublezi business-ul online în 12 luni

"O metodă și un proces care ne-a ajutat să rulăm 300 de experimente de growth în 2019 - aproximativ unul pe zi lucrătoare."

Mai multe despre Andrei Ghimus

Antreprenor, business owner Suchmugs.com, business care a crescut de 5 ori pe an, timp de 3 ani consecutiv, o mare parte din creștere atribuită experimentelor.

Profil Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ghimus

Si despre:

  1. Cum sa faci $5k cu 1 buton in 3 zile si fara nici un ban

"Impreuna cu un coleg am facut button.do, o poveste funny draguta si de mini success care acum serveste drept inspiratie pentru adevarata mentalitate de growth hacking. Voi prezenta povestea din spatele campaniei de lansare de success a butonului si trucurile pe care le-am gandit pentru ea. Scopul meu ar fi sa va inspir cu o poveste funny si iesita din comun si sa va inspir sa incercati chestii din ce in ce mai outlandish in joburile voastre. As da mai multe detalii acum dar nu vreau sa stric surpiza. Las aici pe scurt un teaser: Vom vorbi despre cum am pornit o conspiratie pentru a lansa un buton. Eu zic ca merita sa veniti :)"

Mai multe despre Stefan Gergely

Entrepreneurship - Design - Blockchain - Everything Startups
Stefan Gergely este unul din partenerii Under Development Office (udevoffice.com), o agentie de development din Bucuresti product-first si una din primele companii din Europa sa ofere servicii de dezvoltare de blockchain. Stefan a fondat Aurus.io, o companie fintech care a dezolvat o cryptomoneda cu 100% acoperire in aur, ATA (Asociatia pentru Tehnologi Avansate) si lucreaza alaturi de alte startup-uri pe partea de Product Growth.

Profil Linkedin: https://www.linkedin.com/in/stefangergely/

Agenda evenimentului:

18:30 - 18:45 - Înregistrare participanți
18:45 - 19:45 - Cum să-ți dublezi business-ul online în 12 luni. (Andrei Ghimus)
19:45 - 20:45 - Cum sa faci $5k cu 1 buton in 3 zile si fara nici un ban (Stefan Gergely)
20:45 - 21:30 - Networking

Alaturi de co-organizatorii mei, Alice Teodorescu si Dragos Nicolaescu, va astept pe 17 martie, la TechHub Bucharest, pentru o noua seara de invatare, fun si networking.

Inscrierea se face prin confirmare (Going) chiar aici. Va rugam sa confirmati doar daca stiti sigur ca veti ajunge :)

Photo of Growth Marketing Society group
Growth Marketing Society
See more events

Canceled

TechHub Bucharest
Strada Nicolae Filipescu 39-41 · București