Vodja - kako ga odkriti in razvijati

Details

Z rastjo podjetja se pojavi tudi potreba po posameznikih, ki so sposobni voditi. Takih, ki vedo kaj je treba ter znajo in zmorejo to izvesti.

Kako jih odkriti in razviti nam bo tokrat razkril Anton Majhen in sicer skozi naslednje perspektive:
-kaj nas lahko šport nauči o vodenju?
-kako ustvariti pravo okolje za razvoj?
-zakaj morajo tudi sodelavci razvijati svoje vodje in ne le obratno?

Njegovemu kratkemu predavanju bo sledila moderirana debata z našim gostom.

Anton Majhen je ustanovitelj podjetja Paideia d.o.o. in Inštituta za raziskovanje in razvoj coaching psihologije. V 20 letnih izkušnjah je opravil več tisoč individualnih in skupinskih coachingov, svetovanj in delavnic.

Štirinajst let je opravljal krizna pogajanja za Upravo kriminalistične službe in sedemnajst let preživel v Specialni enoti, kjer je opravljal funkcijo glavnega inštruktorja in vodenje enote za usposabljanje.

V športu je bil državni prvak v različnih športih panogah in coach številnih reprezentanc. Kot tekmovalec in coach je dosegel več vidnih uvrstitev in zmag na svetovnih in evropskih prvenstvih. Oblikoval in vodil je več kot 100 različnih športnih in delovnih timov ter timov Specialnih enot.

V zadnjem obdobju se posveča predvsem mentalni pripravi vrhunskih športnikov, mentoriranju mladih podjetnikov, ter razvojem in implementaciji leadership coaching programov.

Za prijaznost se tokrat zahvaljujemo Urška Stanovnik, ki nas je prijazno povabila na Optiweb.