Next Meetup

Novemberi SQL meetup
November havi meetup témák, BI a fókusz :) Csom Gergő (Microsoft): Power BI Premium– áttekintés a sok sok újdonságról, amit nyáron bejelentett a Microsoft. • Next generation of SSAS • SSRS in the cloud • Dataflow – the next generation of self-service ETL • Machine learning as part of Power BI • Power BI Report Server vNext Hangyál Zoli: JOIN témakör folytatása, az októberi meetup eőadásra épülve. Berke János: SQL Server Reporting Services SSL beállítás: mire kell figyelni és mi romlik el :)

LogMeIn HQ

Paulay Ede street 12. 5th floor · Budapest

1 comment

Upcoming Meetups

Past Meetups (67)

What we're about

Csoportunk azért jött létre, hogy a Microsoft adatbázisszervere, az SQL Server magyarországi felhasználói számára lehetőséget biztosítson az egymással történő eszmecserék lebonyolítására. A csoportnak nem kifejezett célja a szerver népszerűsítése, viszont hivatott a közös érdeklődésű felhasználók közötti információcserét könnyebbé tenni.

Rendszergazdák, fejlesztők, üzleti intelligencia szakértők, sokan használjuk már az SQL Servert többféle célra. Az üzleti terület képviselői is, bár közülük igencsak kevesen tudnak erről. Amiről még nem tudnak elegen, hogy a végfelhasználók által már eleve kifizetett licenszdíjért több jár, mint szimpla adattárolás...

Mindenkit várunk tagjaink közé, aki érdeklődik a technológia nyújtotta lehetőségek iránt.

A meetup előadások anyagait a http://bit.ly/hugmssql oldalra fogjuk mindig feltölteni, lehetőség szerint.

Members (471)

Photos (68)