What we're about

Csoportunk azért jött létre, hogy a Microsoft adatbázisszervere, az SQL Server magyarországi felhasználói számára lehetőséget biztosítson az egymással történő eszmecserék lebonyolítására. A csoportnak nem kifejezett célja a szerver népszerűsítése, viszont hivatott a közös érdeklődésű felhasználók közötti információcserét könnyebbé tenni.

Rendszergazdák, fejlesztők, üzleti intelligencia szakértők, sokan használjuk már az SQL Servert többféle célra. Az üzleti terület képviselői is, bár közülük igencsak kevesen tudnak erről. Amiről még nem tudnak elegen, hogy a végfelhasználók által már eleve kifizetett licenszdíjért több jár, mint szimpla adattárolás...

Mindenkit várunk tagjaink közé, aki érdeklődik a technológia nyújtotta lehetőségek iránt.

A meetup előadások anyagait a http://bit.ly/hugmssql oldalra fogjuk mindig feltölteni, lehetőség szerint.

Upcoming events (4)

Mire jó még az SQL Server?
Needs a date and time

Needs a location

Az SQL Server "uzletibb" szemszogbol nezve. Milyen "elfekvo", kiaknazatlan kepessegei vannak a szervernek, amiert egyebkent mar fizettek a felhasznaloi? Mennyibe kerul ez a kihasznalatlansag nekik? Level 100 eloadas fel-egy oraban.

A verziok osszehasonlitasa
Needs a date and time

Needs a location

Hogy mindenki el tudja donteni, milyen helyzetben melyiket erdemes alkalmaznia. Rovid, idoben husz perctol egy oraig terjedo osszehasonlito prezentacio.

Az Analysis es a Reporting Services szerepe BI megoldasokban

Mikor, mit, mire erdemes hasznalni, milyen tenyezok vannak, amiket at kell gondolni egy BI fejlesztesi projekt tervezesi fazisaban? Egyoras szosszenet, akar e ket technologiaban jaratlanoknak is.

Power BI demó
Needs a date and time

Needs a location

Photos (70)

Find us also at