Next Meetup

Szeptemberi SQL meetup
Nyári szünet utáni első meetup. Ismét két témával: 1. előadás: SQL Server Data Migration Assistant - Hogyan becsüljük meg, hogy milyen Azure SKU lehet jó választás, illetve mennyibe kerül, milyen korlátok és nehézségek lehetnek. 2. előadás: Amikor az index visszanyal avagy miért csak óvatosan szabad indexet létrehozni 2. rész Az előző meetup folytatásaként megnézzük hogyan hajtja végre az SQL Server a lekérdezési tervet, akkor ha még nem hoztuk létre a mindent elrontó indexünket és hogyan ha már létrehoztuk. Ehhez kicsit belesünk a színfalak mögé DMV-k és Extended Event segítségével.

Deloitte Zrt.

1068, Dózsa György út 84/C · Budapest

Upcoming Meetups

Past Meetups (65)

What we're about

Csoportunk azért jött létre, hogy a Microsoft adatbázisszervere, az SQL Server magyarországi felhasználói számára lehetőséget biztosítson az egymással történő eszmecserék lebonyolítására. A csoportnak nem kifejezett célja a szerver népszerűsítése, viszont hivatott a közös érdeklődésű felhasználók közötti információcserét könnyebbé tenni.

Rendszergazdák, fejlesztők, üzleti intelligencia szakértők, sokan használjuk már az SQL Servert többféle célra. Az üzleti terület képviselői is, bár közülük igencsak kevesen tudnak erről. Amiről még nem tudnak elegen, hogy a végfelhasználók által már eleve kifizetett licenszdíjért több jár, mint szimpla adattárolás...

Mindenkit várunk tagjaink közé, aki érdeklődik a technológia nyújtotta lehetőségek iránt.

A meetup előadások anyagait a http://bit.ly/hugmssql oldalra fogjuk mindig feltölteni, lehetőség szerint.

Members (457)

Photos (60)