What we're about

Hungarian Azure User Group is a community dedicated to the rapidly growing public cloud platforms of Microsoft (Azure, Office 365) that we use and customize as a part of our work. HUNAUG is a place to talk, share your experiences, explore new features and use cases.

Joining HUNAUG is a good opportunity to develop your network and meet with other Clouders!

A Hungarian Azure User Group egy olyan közösség , ami a Microsoft gyorsan fejlődő publikus felhő termékei (Azure és Office 365) köré szerveződött. A HUNAUG egy hely ahol beszélhetünk, megoszhatjuk tapasztalatainkat valamint új felhasználási módokat, funkciókat fedezhetünk fel.

A HUNAUG-hoz való csatlakozás egyben remek lehetőség arra is, hogy növeld a kapcsolati tőkéd és találkozz más "Clouder"-ekkel!

Upcoming events (1)

Serverless alkalmazások fejlesztése Azure-ban - L200

Online event

Kedves HUNAUG Tagok!

☁️ Szeptemberben 30-án ismét egy izgalmas témával, a Serverless alkalmazások fejlesztésével foglalkozunk Azure környezetben.
A Microsoft Technológiai Tudásnap sorozatra épülő, magyar nyelvű online előadás során nagyszerű speakerünk, Török Zsolt egy minta alkalmazás példáján keresztül mutatja be, hogy milyen eszközök segítségével lehet a felhő előnyeit kihasználva modern, hatékonyan fejleszthető és egyszerűen karbantartható alkalmazásokat készíteni.

Előadó: Török Zsolt, Microsoft

Agenda (CEST)

18:00 - 18:10 Megnyitó
18:10 - 18:40 Demoval egybekötött bemutató
18:40 - 19:00 Q&A

Az előadóról

Zsolt 2004 óta foglalkozik szoftverfejlesztéssel .NET alapokon.
Dolgozott startupnál és multinál is, waterfall majd agilis alapokon, zöld mezős és “öreg” alkalmazásokkal is.
2018 óta fejlesztési konzulensként követi nyomon a Microsoftnál azt az innovációt és fejlődést, amely a .NET-et a kezdetektől fogva jellemzi.

A meetupon a részvétel ingyenes.
Ne felejtsetek el regisztrálni!

Photos (50)