addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Prvi hardverski meetup u Splitu koji okuplja sve zaljubljenike u IT hardver. Bilo da ste samo znatiželjni ili ozbiljni poduzetnik koji se bavi hardverom, za svakoga će se naći mjesto. 

Meetup ima dva cilja. Prvi je spojiti ljude s istom strašću radi druženja, suradnje,zabave i poticanja ovog sektora u hrvatskoj radi povećavanja zajednice. Te drugi cilj, promoviranje i pomaganje poduzetništva i startup zajednice prvenstveno na polju hardvera. 

Susreti će biti neformalni, a kasnije kako se zajednica bude širila, biti će dodan i formalni dio gdje će se održavati različiti programi  određene tematike, radionice, projekti, dolasci različitih mentora i sl. Za sve informacije o vremenu događanja susreta i aktivnostima biti će te unaprijed obavješteni.

     ---------------->Dođite, družite se i pokažite malo hardverske ljubavi!<-------------------


Za detalje pročitajte članak o meetupu ovdje http://startup.hr/blog/prvi-hardverski-meet...

We're 89 Hardveraši

Membership is open to everyone

Content of this Meetup Group is only visible to members

Upcoming Meetups

 • Saturday, December 17, 2016 6:00 PM

  Četvrto okupljanje hardveraša; tematika: nanotehnologija

  5 Hardveraši attending
 
Founded Mar 14, 2016
 • Hardveraši 89
 • Upcoming Meetups 1
 • Past Meetups 3

Organizers:

Toni Šegvić, Paško Peljić
Contact

Our Sponsors

 • Startup.hr

  Brendirajmo zajedno Split kao "mediteransku Silicijsku dolinu"!

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy