Next Meetup

Hungarian Travelers Monthly Meetup

Needs a location

What we're about

Utazni az emberek jelentős része szeret, viszont abban, hogy ki hogyan él ennek a vágynak, jelentős különbségek vannak - az 5*-os all inclusive szállodáktól a bolygónk körbebiciklizéséig elég széles a skála. Manapság már mindenki saját preferenciái és lehetőségei alapján dönthet, hogy merre / meddig / hogyan.

Nálunk sajnos még kevesebben ismerik az önszervező, vagy inkább kevésbé előre szervezett, kis poggyászos, több állomásos, szabadabb utazási formákat, de már egyre több, színesebbnél színesebb blog jelenik meg a különféle élménybeszámolókkal.

A meetup csoportnak több célja is van:

• fórum, ahol találkozhatsz hasonszőrű emberekkel

• lehetőség, hogy élményeket / tapasztalatokat ossz meg (nem csak online formában)

• amennyiben utazást tervezel (legyen az akár a közeli, akár a távolabbi jövőben), információt / inspirációt szerezhetsz

• hasznos gyakorlati információk megosztása / megszerzése - repülőjegyek, utazási formák, szálláskeresés, vízum, biztonsági tanácsok, ...

• ha játszadozol a gondolattal, hogy kipróbáld, találkozhatsz olyan emberekkel, akik első kézből tudnak mesélni, hogy milyen is így nekiindulni a nagyvilágnak (és bármit kérdezhetsz tőlük)

Amennyiben kedvet kaptál, csatlakozz! Az alapötlet szerint havonta lesz kötetlen beszélgetős találkozó valamilyen erre alkalmas, alkoholt is árusító helyen, illetve amennyiben úgy tűnik, hogy igény van rá, tematikus információmegosztás is, valamilyen formában (előadás / kerekasztal / brainstorming / ...).

Members (1,001)

Photos (291)