This Meetup is past

50 people went

Details

• A program
Hogyan használható az NLP a marketingben?
18:30 - 19:00 Beszélgetés, pizza, sör
19:00 - 20:30 Előadások
20:30 - 21:00 Beszélgetés, a maradék sör és pizza elfogyasztása

• Előadóink
Pécsy Gábor - Meltwater: Outside Insight
Az előadás a Meltwater Outside Insight vízióját mutatja majd be. A megközelítés lényege, hogy a figyelmet a belső adatokról a külsőkre irányítja. Napjainkban ugyanis egyre nagyobb hatása van az internetnek a személyes döntéshozatalunkra. Meglepő módon azonban a cégek még mindig, szinte kizárólagosan, az olyan belső információkra alapozzák a döntésüket, mint az előző havi kimutatások vagy a korábbi évek eredményei. Kevésbé veszik figyelembe a közösségi média posztokból, a céges hírekből és áttekintésekből származó értékes információkat.

Farkas Richár - BlackSwan
A közösségi médiában szívesen osztjuk meg a termékekkel kapcsolatos tapasztalatinkat és véleményünket. Az előadásból kiderül, hogy a BlackSwan milyen termékeket kínál az egyes iparágakhoz kötődő tartalmak elemzésére, és milyen megoldást nyújt az iparággal kapcsolatos átfogó kép kinyerésére. Ez nem pusztán az egyes márkák vagy kulcsszavak vizsgálatát igényli, hanem a teljes iparág feltérképezését a közösségi média szemüvegén keresztül. Mindez, hogy valósul meg a gyakorlatban?

Horváth Róbert - Neticle: A médiaelemzés jövője: mindent automatikusan
Az előadásban bemutatjuk az október 26-án élesített Neticle Media Intelligence legújabb funkcióit, amikkel utat mutatunk a médiaelemzés fejlesztési trendejinek. Többek között szó lesz a letisztult, interaktív kezelőfelületről, a machine learning által támogatott szabadszavas keresőnkről, a beépített riport sablonokról, a trendfelismerés és kiváltó okok kiderítésének mesterfogásairól, a találatok közötti könnyű kereshetőségről. Smart felület, optimalizált workflow, és még kiválóbb felhasználói élmény.