What we're about

Kötetlen beszélgetések egy szögletes kerekasztal mellett az Enterprise és Solution Architect pozíció lehetőségeiről és problémáiról, különös tekintettel a szakma Jó, Rossz és Csúf részeiről... :)

A beszélgetés bizonyos mértékben irányított, ahol vitaindítóképp mindig felsorolásra kerül néhány definíció, előkerülnek provokatív kérdések a témával kapcsolatban, aztán persze nekiállunk és megpróbáljuk meghatározni az előnyöket és a hátrányokat. Nem mindig sikerül, néha már a definíciók is vitát generálnak és ez így van jól.

A vitához mindenki hozzáteheti a saját véleményét - ezért kerekasztal, szigorúan egy-két perces időszeletben és nagyjából kiegyenlített mennyiségben, hogy mindenki szóhoz juthasson. Egy kis felkészülés se árt, hogy jobban lehessen a saját álláspontot megvédeni, de akár az ördög ügyvédjét is lehet játszani... :)

Félreértések elkerülése végett: nincs kitűzött platform és nem csak (egyedi szoftver)fejlesztéssel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozunk, minden IT közeli téma terítékre kerülhet az hardverbeszerzéstől kezdve a "dobozos" szoftvereken át az egyedi kis fejlesztésekig.

Past events (4)

Becslünk vagy találgatunk? Lehet-e egy becslés pontos?

HQ Café

Cloud vagy nem Cloud, ez itt a kérdés!

Kirakat

Keep It Simple Stupid vagy Svájci Bicska?

Kirakat

Photos (2)