What we're about

IxDA Trondheim er et uformelt faglig samlingspunkt for alle som steller med brukeropplevelse, uansett fagbakgrunn. Vi er en forening av frivillige og det er gratis å være medlem. Alt IxDA Trondheim gjør, gjøres på dugnad.

Bli medlem av slacken vår! (http://bit.ly/ixdatrdslack)

Upcoming events (3)

Meetup #58: Kan vi lage en pasientjournal klinikerne elsker?

Pasientens journal er et av de viktigste verktøyene for leger og sykepleiere når de skal gi helsehjelp. Men hvorfor må pasientjournaler være så utrolig tungvinte å bruke? Og må det ta mange år å lage elektroniske pasientjournaler? Vi i Nucleus Health skal levere et journalsystem for kommunehelsesektoren som setter det kliniske arbeidet først, slik at leger og sykepleiere får det de trenger for å gi pasientene god behandling. Etter noen få måneders arbeid klarte vi å få ut en MVP på et sykehjem, og nå jobber vi tett med brukerne for å utvikle en komplett journal. Er det mulig å lage noe som fungerer for alle på sykehjemmet? Klarer vi å lage noe de elsker? Og hvordan skal vi gjøre det?

Nucleus Health er en nystartet bedrift med store ambisjoner. Vi er eid av Kernel, som leverer systemer til store deler av norsk helsesektor. Foreløpig er vi 14 personer, hvorav 4 designere, og vi skal bli flere.

Ragnhild Ask Torvik er er designer i Nucleus, og har lang erfaring med å lage komplekse digitale systemer for industri og helsesektor. Utdannet sivilingeniør i industriell design fra NTNU (2007) og har i tillegg en bachelorgrad i sosialantropologi fra Universitet i Bergen.

Den 28. september er også World Interaction Design Day. Temaet i år er Solidarity & Transformation. Det betyr at det feires med ulike eventer over hele verden. Vi er med andre ord en del av et internasjonalt arrangement!

Vel møtt til fysisk meetup på Habitat!
Dørene åpnes for publikum kl 1630, og foredraget starter kl 17. Kom i god tid, så rekker du å bestille deg mat og drikke før showtime. Sees på Habitat :)

Meetup #59: Save the date (TDC Community Week 2021)

Sett av datoen! Tema annonseres på et senere tidspunkt...

Meetup #60: Save the date!

Habitat

Sett av datoen! Tema annonseres på et senere tidspunkt...

Past events (70)

Meetup #57: Grenseløs - Eiendomsskatt og farger

Habitat

Photos (282)

Find us also at