Így neveld az infósodat!

Details

1. Sipőcz Csaba, Head of Operations @ IBM Budapest Lab

Csaba előadásában röviden mesél a Ustream/IBM sztoriról, majd bemutatja, mivel foglalkozik manapság a cég, milyen kultúrában, milyen körülmények között dolgoznak, illetve beszél arról, hogy a pályaválasztóknak/pályakezdőknek merre érdemes orientálódniuk, ha ebben a dinamikusan fejlődő iparágban szeretnének dolgozni.

2. Debreczeni Dávid, Shinrai: Találjuk fel a bitcoint!

Debreczeni Dávid fogja megmutatni és megértetni a Bitcoin működését olyan módon, hogy feltaláljuk a saját kriptopénzünket. Ahhoz, hogy megértsük, és hogy a megoldáshoz vezető technológiai részletek valóban motiváljanak, ahhoz lépésről lépésre végig fogunk menni azon, hogy mi hogyan találnánk fel a saját változatunkat a Bitcoinból.

3. Sallai Anikó, Software Test Automation Engineer, EPAM Systems -
Újratervezés 40 felett :-)

Anikó teljesen átképezte magát, amikor mások már gondolni sem gondolnak ilyenre. Előadása során megtudjuk, mi vezetett ide, honnan indult, hol tart most, melyek a jövőbeli kilátások, milyen nehézségekkel nézett szembe és hogyan jutott túl rajtuk?
Remek példát láthatunk a szakmai fejlődésre, tanulásra, önképzésre.

4. Virga Kriszta - World Robot Olympiad 2018, bírói szemmel

A WRO egy LEGO robot versenysorozat, melynek idei világdöntőjéről számol be Kriszta, melyen bíróként vett részt. A világdöntőn 472 csapat indult, több mint 60 országból, 10-25 éves korosztályig, szóval bőven lesz miről mesélni...