What we're about

In Centar je hab koji kroz svoje usluge i programe pruža podršku preduzetnicima i startapimau razvoju poslovanja. Da bismo pomogli budućim i postojećim preduzetnicima iz najrazličitnijih industrija, u proseku organizujemo 3 događaja na mesečnom nivou.

U našem habu okupljamo stručnjake, preduzetnike i startape koji svoja bogata iskustva dele na Meetup-ovima, radionicama i predavanjima. U toku i na kraju samih događaja cilj je upravo da se svi oni povežu.

Neke od tema koje smo pokrili do sada su:
- Digitalni marketing (SEO, GoogleAds...)
- Primene veštačke inteligencije
- Razvoj aplikacija
- Mentorstvo u razvoju startapa
- Timski koučing
- Ekološko preduzetništvo
- Tekstilna industrija
- Konditorska industrija
- Industrija kafe i piva
... i mnoge druge!

Ukoliko i ti želiš da postaneš deo naše zajednice i da uvek budeš u toku sa našim aktuelnim događajima, priključi se grupi!

Upcoming events (1)

Panel diskusija “Pokretanje i razvoj E-Commerce biznisa od A do Š“

University of Belgrade Faculty of Economics

Pozivamo sve zainteresovane koji žele da pokrenu i/ili razviju svoj E-Commerce biznis da nam se pridruže na panel diskusiji „Pokretanje i razvoj E-Commerce biznisa od A do Š”. Diskusija će biti održana 31. oktobra na u Profesorskoj sali Ekonomskog fakulteta u trajanju od 17 do 19h. Na diskusiji ćemo pričati o: - Pokretanju i optimizaciji online prodavnice za manji i veći broj proizvoda - Magento ili Woocommerce - za koju platformu se odlučiti - Funkcionisanju E-commerce usluga u bankarskom sektoru - Izgledu korisničkog interfejsa i psihološkim okidačima kupovine - B2B elektronskoj trgovini i e-lancu snabdevanja - Najčešćim načinima naplate proizvoda - Uspešnim platformama poput Dijaspora.Shop i Sport Vision-a - Izmenama zakona u trgovini i novim oblicima elektronske trgovine Učesnici panela su: Marko Ilić, menadžer razvoja poslovanja u Dijaspora.Shop Marko Ilić je pre 15 godina pokrenuo prvu click and mortar prodavnicu e-Dućan, a danas je menadžer razvoja poslovanja u online prodavnici Dijaspora.Shop. Ovo je najveća srpska online prodavnica sa[masked] proizvoda koji su raspoređeni u 18 kategorija, a njen cilj je da srpskoj dijaspori omogući pouzdane proizvode i usluge. Suosnivač je Udruženja za elektronsku trgovinu Srbije. Jedan period je radio kao izvršni direktor e-trgovine u Ringier Axel Springeru i u Tako Lako Shop-u. Ko-osnivač je E-Commerce Asocijacije Srbije. Miloš Radulović, Tim lider za e-commerce u Banca Intesa Miloš Radulović korporativno iskustvo stiče u Banca Intesa ad Beograd. U njoj već 7 godina radi na, između ostalog, poslovima razvoja E-commerce usluge kao Tim lider za E-commerce. Od 2010. do 2012. godine, radio je u VUB banci Slovačkoj na projektu integracije nove platforme za Internet bankarstvo. Završio je niz stručnih kurseva, programa obuke, a napisao je i knjigu, kao i nekoliko stručnih radova. Član je Upravnog odbora E-commerce Asocijacije Srbije. Ivan Tanasković, osnivač magazina E-Commerce.co.rs Specijalista E-Commerce poslovanja sa više od 10 godina iskustva u Internet prodaji na domaćem i inostranom tržištu. Dosadašnju karijeru je izgradio kroz E-Commerce startup kompanije i telekomunikacije, uvek radeći u sektoru za Internet prodaju. Najvrednije biznis iskustvo stiče vodeći jednu od najvećih Internet retail prodavnica kod nas Tehnomanija.rs. Znanje dopunjuje internacionalnim iskustvom u gambling industriji u kompaniji Mozzart, vodećem priređivaču igara na sreću u jugoistočnoj Evropi. Član je Upravnog odbora E-commerce Asocijacije Srbije. Moderator panel diskusije je Dragan Stojković, profesor Ekonomskog fakulteta na predmetu Elektronska trgovina i e-biznis. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: http://bit.ly/2BiaNP0 Prijave su obavezne i otvorene za sve do[masked]. godine.

Photos (13)