Like god i alle kanaler?

This is a past event

34 people went

Location visible to members

Details

Vi jobber hardt for å glede brukerne i digital kanaler som nett og mobil, men andre kanaler - som butikk, print og kundeservice - er vel så viktige for kunden. Hvordan kan vi skape den beste brukeropplevelsen på tvers av kanalene og møte kunden der hun er - uavhengig av kanal?

Førstkommende onsdag får vi besøk av trioen Kjetil Manheim, Eirik V. Johnsen og Roar Eriksen fra Tarantell. De vil dele sine erfaringer om multikanalstrategi på et overordnet og praktisk nivå, deretter kjører vi debatt og mingling.

Om foredragsholderne:

Kjetil Manheim har arbeidet med interaktive nettløsninger siden 1996. Han var ansvarlig for å bygge opp Gjensidiges e-business-struktur og løsninger og har arbeidet med strategi- og forretningsutvikling - med spesielt fokus på å integrere nettløsninger med den øvrige virksomheten (i dag bedre kjent som multikanal) - siden den gang.

Eirik V. Johnsen har arbeidet med internettbaserte løsninger siden 1995, og har siden starten hatt spesielt fokus på å bringe sammen brukeropplevelse, forretningsutvikling og teknologi i krevende nettbaserte løsninger. Han har vært teknologileder i nordiske satsninger som Thunderhouse og marchFIRST og arbeider nå med utvikling av kundeopplevelser i Tarantell.

Roar Eriksen har arbeidet med internett siden 1997. Han har erfaring med søketeknologi fra Online Services - som han grunnla - og Google. Roar har jobbet med merkevarestrategi på internett for de største merkevarene i Norge og fungerer som et bindeledd mellom markedsførere og teknologer. I dag jobber han mest med algoritmeteori, logganalyse og søkemotorteknologi.

Vi kan love faglig påfyll, diskusjoner, nettverking og øl. Vel møtt!