addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

[JOBB] Lyst til å påvirke? NAV søker designere med ambisjoner

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Wednesday, February 22, 2017, 3:12 PM
Vi i NAV IT har store ambisjoner. Vi utvikler viktige løsninger - for deg og dine, for NAV, for samfunnet - i dag og i morgen. Vi tror at den beste måten å forutse fremtiden på er å skape den selv. Derfor skal vi ta et tydelig eierskap til utvikling av våre tjenester og løsninger, og vi skal jobbe sammen for å lage løsninger vi er stolte av.
NAV logo

Senior UX-designer / interaksjonsdesigner

Vi ønsker å bli en attraktiv arbeidsplass for de aller beste designerne i landet, og vi trenger din hjelp til å bygge et skikkelig bra fagmiljø. Vil du være med?

Vi i NAV IT har store ambisjoner. Vi utvikler viktige løsninger - for deg og dine, for NAV, for samfunnet - i dag og i morgen. Vi tror at den beste måten å forutse fremtiden på er å skape den selv. Derfor skal vi ta et tydelig eierskap til utvikling av våre tjenester og løsninger, og vi skal jobbe sammen for å lage løsninger vi er stolte av.

Nå gjør vi alvor av å sette brukeren i sentrum for utviklingen, og det utfordrer oss til å tenke smartere. Derfor ser vi også etter en erfaren UX-designer / interaksjonsdesigner som er motivert for samfunnsoppdraget, og som vil være med og skape fremtidens brukeropplevelser for alle som bor og jobber i landet vårt. Vi tenker at du allerede mestrer designfaget og vil bidra til å sette standarden for designarbeidet i NAV.

Hos oss får du

  • være med å etablere et sterkt fagmiljø
  • ansvar som lead designer i viktige digitaliseringsprosjekter
  • jobbe strategisk, langsiktig og helhetlig med brukersentrert design
  • videreutvikle metoder og arbeidspraksis innen brukersentrert design
  • utvikle konsepter og løsningsforslag i eksperimentelle innovasjonsteam
  • jobbe målrettet med brukerinnsikt og hele Norge som målgruppe

Teamet du blir en del av består av engasjerte og dyktige spesialister innen brukskvalitet og universell utforming, grafisk design og interaksjonsdesign. Vi er opptatt av trivsel og faglig utvikling, og mener det er viktig at du får være med og forme din egen rolle og hverdag etter egne evner, interesser og ambisjoner. Det er både rom for å ta et overordnet ansvar som UX-lead, og å jobbe som interaksjonsdesigner i mindre smidigteam.

Les mer her og søk i dag

Spørsmål om stillingen kan rettes til kontorsjef Magnus Børnes Hellevik på 470 57 447 eller fagleder Reinert Korsbøen på 982 19 431.

IxDA Oslo arrangerer gratis månedlige møter om design og brukeropplevelse med foredragsholdere fra hele verden, arrangerer faglige workshops og jobber for å styrke UX-utdanningene i Norge.

Vi er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret og drives på frivillig basis.

Ønsker du å annonsere ledige stillinger, faglige arrangementer, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo? Send oss en epost.

People in this
group are also in: