What we're about

Junior Chamber International (JCI) är en internationell organisation för unga ledare och entreprenörer. Vi är ett nätverk med nästan 200 000 medlemmar i 120 länder. Vi arrangerar möten, seminarier och kurser och driver projekt, allt för att utvecklas till bättre personer och ledare, samt att hjälpa unga människor att växa som människor.

JCI en politiskt och religiöst obunden förening som samlar människor från alla slags yrken, med gemensam nämnare att vi alla är driftiga personer som vill utvecklas och åstadkomma förändring. I Sverige finns det ett tiotal lokala föreningar (kammare) som tillsammans bildar JCI Sweden. Gemensamt anordnar vi nationella och internationella konferenser, seminarier, utbildningar och kongresser - arenor för människor att nätverka, skapa nya kontakter och bli bättre!

I JCI Malmö är vi ca 20 medlemmar och har ambition om att bli betydligt fler. Möjligheterna är många. Det är upp till dig hur aktiv och ambitiös du kommer att vara, och det första steget är att kontakta oss: Paul Wennerberg, JCI Malmö
paul.wennerberg@jcisweden.se
+46 73 398 56 76
www.jcimalmo.com
www.facebook.com/jcimalmo/

Här kan du fylla i en intresseanmälan:
www.jcisweden.se/medlemmar

Past events (13)

Restart of JCI Malmo

Needs a location

EBBA FinTech Visit to Vilnius, Lithuania

somewhere in Malmo? suggestions?

Visit Navigator Communications

Navigator Communications

Photos (16)