Jong Professionals Verenigd Festival 2018

Details

Op donderdag 5 april 2018 is het tijd voor alweer de vierde editie van het JPV Festival. Dé ontmoetingsplek voor jonge professionals die zich interesseren in alles wat te maken heeft met ‘de gebouwde omgeving’.

Het thema van dit jaar is Resilient Environment. Snelle technologische ontwikkelingen zijn op dit moment een gegeven maar hoe gaan we hiermee om en wat voor effect heeft het op onze planeet? Hoe zetten we technologie in om tot een veerkrachtige leefomgeving te komen?

Vier redenen waarom je dit festival niet wilt missen:

• je leert andere creatieve en leergierige professionals kennen

• je krijgt inzicht in relevante technologische en maatschappelijke ontwikkelingen

• je vergroot de mogelijkheden voor carrière en ambities

• jij bepaalt waar je naar wilt luisteren of wat je wilt beleven

Dit jaarlijks terugkerend festival is een unieke samenwerking van de brancheverenigingen NVDO Jongerenboard, Young TVVL, Uneto-VNI, FMN en Bouwend Nederland. Toegang tot het festival is gratis voor leden van deze brancheverenigingen. Bij een afmelding na 29 maart wordt er een no show factuur van €100,- excl. btw in rekening gebracht. Ook deelnemers die geen lid zijn van een van de verenigingen kunnen voor een bedrag van €245,- excl. btw een kaartje kopen of de keuze maken om lid te worden. Mocht je interesse hebben in een lidmaatschap neem dan contact op via [masked]

Meer informatie over het programma vind je op onze website https://www.jongprofessionalsverenigd.nl/