Skip to content

What we’re about

Szakmai találkozó, ami neked szól, ha szoftverfejlesztéssel foglalkozol, azt tanulod, vagy szeretnéd majd tanulni. Minden résztvevő ajánlhat témát, illetve jelentkezhet előadónak is.
Az előadások után üdítő és pizza mellett beszélgethetünk szakmai kérdésekről. 

A találkozók helyszíne: Precognox iroda, Kaposvár, Fő u. 65. (Kaposvári Informatikai és Innovációs Központ, I. emelet), bejárat az Okospark felöl.

Újdonság!
Sok tagunk szabadúszóként dolgozik az informatika szerteágazó területein, ezért a csoport tagjainak szeretnénk a lehetőséget megadni, hogy munkavégzésük során együtt tudjanak működni. Amennyiben szeretnél részt venni egy közös szakmai bázis létrehozásában, illetve esetleg konkrétan állást keresel, kérünk töltsd ki kérdőívünket, vagy tegyél javaslatot a kérdőívvel kapcsolatban!

Minél többen töltitek ki a kérdőívet, annál nagyobb az esély, hogy egymásra találjatok. Azt mindig nálunk (hr@precognox.com címen) tudjátok majd jelezni, hogy éppen milyen munkát vagy munkaerőt kerestek.

A kérdőív itt érhető el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezVtOG4fT2e-2TLMsiuNUUXcV5eubC-FsNBnE2BKXTyqSP3A/viewform

Megtalálod a csoportot a Facebookon is.