What we're about

CoinBroker.hu (http://www.coinbroker.hu/) - Pataki Gábor & Dr. Halász Rita

A kriptovaluták komoly változásokon mentek keresztül, most már igaz hogy egyszer fent és egyszer lent, de kedvező szabályozás és hatósági döntés eredményeképpen elindulhat egy stabilizálódási folyamat. Hogy mi lenne kedvező lépés ? Beszélünk róla meetupunkon.

Sokkal rugalmasabb - sok esetben - a közösséghez tartozás élményét kínáló szolgáltatások és megoldások fognak kialakulni. Legyen az közösségi tőkegyűjtés vagy akár hitelezés, de akár közösségek csoportos befektetéseinek kezelése, követése.

A kriptovaluták komoly változásokon mentek keresztül, most már igaz hogy egyszer fent és egyszer lent.

2019. elején is láthattunk hatalmas emelkedéseket, gondoljunk csak a leginkább ismert kriptotőzsde a Binance (https://www.binance.com/?ref=11326580) esetére, melynek árfolyamat 2018. december - 2019. április között 4,6 USD-ről 25 USD-ig növekedett.

A Meetupok célja, hogy megosszuk tudásunkat, tapasztalatainkat a blokklánc technológia fejlődése, napi szintű alkalmazása területén, továbbá irányt mutassunk a pénzügyi kultúra fejlődésében ezen belül kriptovaluta befektetés témakörében, legyen szó vállalkozás fejlesztési stratégiáról vagy befektetési tapasztalatokról.

Fontos, hogy befektetői tanácsot nem adunk, kizárólag tapasztalatainkról, kereskedési technikákról számolunk be.

Upcoming events (1)

Kriptovalutról kezdőknek az alapoktól - bárki megtanulhatja ezt GARANTÁLOM

Szépen alakulnak a kriptovaltuák árfolyamai. Ismét a figyelem középpontjába kerülhetnek. Sokan hallottak a Bitcoinról és általánosságban a kriptovalutákról, de a világ lakosságának csupán 1%-a birtokolja őket. A fiatalabb korosztályok körében ez az arány, már 17%-ot is elérte az USA-ban. Miközben a kriptovaluták száma korlátos, tehát ha sokan fogják megvásárolni a kereslet felfelé hajhatja az árakat. De minderre nincs garancia. A kriptovaluták világa sokkal egyszerűbb mint gondolnád! Itt a lehetőség, hogy egy számítógéppel a kezedben megismerd és fejleszd pénzügyi ismereteidet. Nem kell úgy tekinteni rá, hogy befektetésről kell döntést hoznod. Erről szó sincs! Itt a lehetőség, hogy bővítsd ismereteidet! Ismerj meg egy olyan világot, ahol a föld bármely pontja között képes vagy másodpercek alatt utalásokat elvégezni fillérekért. Az év minden napján, a nap 24 órájában képes vagy eladni vagy megvásárolni kriptovalutáidat. De akár fizethetsz is velük napi szintű vásárásaid során. A Te döntésed, hogy mikor ismered meg a blokklánc technológia által kínált lehetőségeket, melyek tényleg egyszerűen használhatóak. Adj esélyt magadnak, hogy megismered a jövő technológiájának előnyeit! Adj esélyt nekem, hogy bizonyíthassam neked, hogy bárki meg tudja tanulni! Akár 60 év felett is! Ha úgy érzed, hogy haszontalan volt számodra a 120 perc amit együtt töltöttünk visszaadom a belépőd árát, sőt egy sörre is meghívlak utána! :) Én biztos vagyok benne, hogy bárki képes használni a kriptovalutákat és a blokklánc technológia szolgáltatásait, melyek csak most kezdenek kinőni a földből. A Meetup díja: 4800 Ft/fő, ami a helyszínen fizetendő készpénzben, továbbá megvásárolható kedezményesáron a Kriptovalua ABC könyv is, amit azoknak írtunk szerzőtársaimmal, akik érdeklődnek a jövő technológiája a blokklánc és a kriptovaluták iránt. Üdvözlettel: Pataki Gábor alapító CoinBroker [masked]

Photos (38)