Kriptovalutról kezdőknek az alapoktól - bárki megtanulhatja ezt GARANTÁLOM

Details

Sokan hallottak a Bitcoinról és általánosságban a kriptovalutákról, de a világ lakosságának csupán 1%-a birtokolja őket. A fiatalabb korosztályok körében ez az arány, már 17%-ot is elérte az USA-ban.
Miközben a kriptovaluták száma korlátos, tehát ha sokan fogják megvásárolni a kereslet felfelé hajhatja az árakat. De minderre nincs garancia.

A kriptovaluták világa sokkal egyszerűbb mint gondolnád!

Itt a lehetőség, hogy egy számítógéppel a kezedben megismerd és fejleszd pénzügyi ismereteidet. Nem kell úgy tekinteni rá, hogy befektetésről kell döntést hoznod. Erről szó sincs! Itt a lehetőség, hogy bővítsd ismereteidet!

Ismerj meg egy olyan világot, ahol a föld bármely pontja között képes vagy másodpercek alatt utalásokat elvégezni fillérekért. Az év minden napján, a nap 24 órájában képes vagy eladni vagy megvásárolni kriptovalutáidat. De akár fizethetsz is velük napi szintű vásárásaid során.

A Te döntésed, hogy mikor ismered meg a blokklánc technológia által kínált lehetőségeket, melyek tényleg egyszerűen használhatóak.

Adj esélyt magadnak, hogy megismered a jövő technológiájának előnyeit!
Adj esélyt nekem, hogy bizonyíthassam neked, hogy bárki meg tudja tanulni! Akár 60 év felett is!

Ha úgy érzed, hogy haszontalan volt számodra a 120 perc amit együtt töltöttünk visszaadom a belépőd árát, sőt egy sörre is meghívlak utána! :)

Én biztos vagyok benne, hogy bárki képes használni a kriptovalutákat és a blokklánc technológia szolgáltatásait, melyek csak most kezdenek kinőni a földből.

Üdvözlettel:
Pataki Gábor
alapító
CoinBroker
[masked]