What we're about

Do you work in tech? Do you collaborate with other people? Are you interested in learning more about how to lead and inspire your team members? If the answer to these questions is yes, join our community driven group to participate in constructive conversations about leadership in tech!

Upcoming events (1)

Kako rad na daljinu utječe na organizacijsku kulturu?

Online event

Za uvod u temu našeg sljedećeg eventa krenimo s jednim citatom:
“Kada sam pokrenuo Farfetch, mislio sam da je organizacijska kultura glupost o kojoj pričaju akademici i nešto što o čemu čitaš u Harvard Business Review. Otkad smo porasli na 50 zaposlenika, kultura mi je postala najveći izazov. Sada se bavim isključivo kulturom.“ (José Neves, founder Farfetcha)

Organizacijska kultura je jedan od najčešćih buzzworda u poslovnom svijetu. Unatoč tome, malo lidera zna pojasniti što je to kultura, kako se manifestira, gradi i njeguje? Upravo o toj temi pričat će nam naš gost dr.sc. Mislav Radic, viši znanstveni suradnik na London School of Economics and Political Science (LSE).

U svojim istraživanjima Mislav istražuje međuzavisnost poslovne strategije i kulture, te uz akademsku karijeru radi kao konzultant za velik broj globalnih poduzeća. Mislav će nam kroz praktične primjere i primjere istraživanja prikazati sve što znamo o građenju i njegovanju uspješne organizacijske kulture, s posebnim osvrtom na svoje najnovije istraživanje o utjecajima remote work-a na organizacijsku kulturu.

Ako imate pitanja za Mislava, ostavite nam ih na ovom linku: https://app.sli.do/event/gcpu6djs

Događaj će se održati online preko Zooma, a broj mjesta je ograničen na 100.

Past events (13)

Leading in Tech with Anja Hula (Infobip)

Online event

Photos (169)

Find us also at