Ljubljana Hardware Meetup - marec

This is a past event

36 people went

Sputnik Kavarna

Tržaška cesta 128 · Ljubljana

How to find us

1. nadstropje (galerija) Kavarne Sputnik

Location image of event venue

Details

Dobili se bomo na četrtem meetupu, ki bo spet postregel z dvema predavanjema. Gašper Korinšek iz podjetja Visionect bo razložil kako izgleda razvoj in testiranje izdelka v resničnemu svetu.

Drugo predavanje z naslovom "Od brainstorminga do izstrelitve" bodo podali Marko Jamšek, Jernej Kovačič in Jaka Ogorevc, ki prihajajo iz podjetja DEWESoft.

O govorcih in temah:
* V podjetju Visionect ekipa inženirjev razvija naprave za digitalno označevanje (digital signage) z ultra nizko porabo energije. Katere so ključne tehnologije in izzivi razvoja strojne opreme z nizko porabo? Katera strojna oprema je uporabljena v njihovih napravah Joan in kako se soočajo z upravljanjem različic strojne opreme? Kako so avtomatizirali testiranje IoT naprav v podjetju Visionect? Gašper Korinšek iz podjetja Visonect bo odgovoril na zgornja vprašanja na praktičnem primeru in predstavil izzive in rešitve uporabljene pri razvoju firmwarea, strojne opreme in avtomatiziranega sistema za testiranje

* V podjetju DEWESoft razvijajo in izdelujejo merilne instrumente, ki jih uporabljajo vodilna razvojna podjetja s področja avtomobilske in vesoljske industrije, energetike, transporta in industrije v splošnem. Zakaj testni laboratoriji izbirajo DEWESoft kot orodje pri svojem razvoju? Kako poteka razvoj merilnih instrumentov in kako jih testirati? Jaka Ogorevc, Marko Jamšek in Jernej Kovačič nam bodo podali odgovore na vprašanja in predstavili primer razvoja produkta, kjer so se spopadli z EMC motnjami in tako rešili pomemben projekt.

Sponzorja dogodka sta podjetji 1ozfactory d.o.o. in Dewesoft d.o.o.

Sponzor skupine je podjetje Visionect d.o.o.