ML/AI Split #6: Predblagdansko druženje uz izlaganje Darka Čerdića iz Husar doo

This is a past event

36 people went

PICS@FESB

R.Boškovića 32 III.kat @FESB · Split

How to find us

Na FESB-u, bivši MIC. Ulaz iznutra III.kat ili izvana sa strane PMF-a.

Location image of event venue

Details

ML/AI Split #6: Predblagdansko druženje uz izlaganje Darka Čerdića iz Husar doo, te retrospektivu dosadašnjih meetupa i najave planova novih predavanja i radionica

Poštovani članovi ML/AI Split meetup grupe,

žao nam je što Vas moramo obavijestiti da neće biti održano najavljeno predavanje Buraka Canboya radi toga što nam se predavač sinoć javio da se razbolio.

Nastojali smo organizirati zamjensko predavanje, ali je preostali rok od 1 dana bio nemoguć za predavače koje imamo u planu i dogovoru za slijedeća predavanja/radionice.

Međutim obzirom da je meetup prethodnih 6 mjeseci lijepo funkcionirao i stvorio zaista jednu vjernu zajednicu članova koji uživaju u temama umjetne inteligencije i strojnog učenja, i ne želeći raditi prekid u našem okupljanju, mi ćemo sutra u terminu meetupa organizirati predblagdansko druženje članova uz retrospektivu dosadašnjih tema koje smo obradili, kao i najavu i predstavljanje tema, predavača i workshopa koje planiramo realizirati kroz sliijedeće meetupe.

I ovaj put imamo jednog člana naše lokalne ML/AI zajednice koji će prezentirati svoje praktične AI aktivnosti: kolega Darko Čerdić iz splitske tvrtke Husar d.o.o koji razvijaju proizvod pametnih shopping kolica (http://www.husar.hr/hr-hr/shop-touch) sa komponentom racunalnog vida. Darko će se također osvrnuti i na potencijalne primjene tog projekta na druge domene.

Prisutna će biti većina naših dosadašnjih predavača, pa će biti prilike za detaljniji razgovor sa njima, ako do sada niste uhvatili priliku.

Dođite svi i uz prigodno piće i hranu, sudjelujte u jednom zaista opuštenom druženju na našoj lokaciji u PICS@FESB uz networking i razgovore o našim AI temama na malo drugačiji način.

Već u siječnju 2019. krećemo s planiranim predavanjem renomiranog stručnjaka sa svjetskom reputacijom, so stay tuned ! :)

Lijep pozdrav i vidimo se u PICSu !

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Join us at Facebook page ML/AI Split (https://web.facebook.com/pg/mlaisplit) for news
on our activity & worldwide ML/AI news...

& also send request to join ML/AI Split ClosedGroup
(https://web.facebook.com/groups/mlaisplit) for
member discussion, closer communication, more news on our
activity and also video recordings of our past meetups, member video
statments etc... pls feel free to post your comments and requests