What we're about

Magento Meetup Hungary aims to provide a regular forum for Magento developers, system administrators hosting Magento stores, and merchants who rely on it for their online business. We also welcome anyone who hasn't yet used it but is interested in learning about it and getting in touch with people who are willing to share their experience with them. Lastly, the meetup is an opportunity for everyone to grow their network, share knowledge and experiences with others.

Events will be organized sometimes per year with varied topics from technical to commercial. For each event, besides local speakers, an invitation to will be extended to a member or members of the international Magento community, so at least one presentation will be in English.

------

Célunk, hogy INGYENES fórumot kínáljunk a Magento fejlesztéssel, üzemeltetéssel foglalkozó fejlesztőknek és rendszeradminisztrátoroknak, illetve az online kereskedelemhez Magento alapú boltot használó kereskedőknek, vállalkozóknak. Olyanokat is várunk, akik még csak érdeklődnek a platform iránt, de még nem volt alkalmuk tapasztalatot szerezni a használatában vagy fejlesztésében.

Találkozóink helyszínét az óbudai Szindbád Közösségi Iroda és Rendezvénytér biztosítja! -

https://szindbad.com/

Az óbudai Esernyős sorozata KKV-k és freelancerek, egyéni vállalkozók és digitális nomádok számára mutat be a mindennapi üzletvezetésben használható tippeket, gyakorlati példákat, sikeres megoldásokat. Fejleszd magad és pörgesd fel a vállalkozásod!

Upcoming events (1)

Magento Meetup Hungary - Hello Ősz!

Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft., Fő tér 2

Magento Meetup Hungary (Restarted) immár harmadik alkalommal, 2019 októberében! Célunk, hogy INGYENES fórumot kínáljunk a Magento fejlesztéssel, üzemeltetéssel foglalkozó fejlesztőknek és rendszeradminisztrátoroknak, illetve az online kereskedelemhez Magento alapú boltot használó kereskedőknek, vállalkozóknak. Olyanokat is várunk, akik még csak érdeklődnek a platform iránt, de még nem volt alkalmuk tapasztalatot szerezni a használatában vagy fejlesztésében. Előadások ----------------- Szervezés alatt Előadók jelentkezését várjuk! Amennyiben szeretnél előadni a meetupon, kérjük keress meg minket a [masked] email címen! ------------------ Találkozóink helyszínét az óbudai Szindbád Közösségi Iroda és Rendezvénytér biztosítja! - https://szindbad.com/ Az óbudai Esernyős sorozata KKV-k és freelancerek, egyéni vállalkozók és digitális nomádok számára mutat be a mindennapi üzletvezetésben használható tippeket, gyakorlati példákat, sikeres megoldásokat. Fejleszd magad és pörgesd fel a vállalkozásod! ------------------ Támogatóink - Szindbád Közösségi Iroda és Rendezvénytér - ITEGRATION - https://itegration.com/

Past events (4)

Magento Meetup Hungary - 2.0

Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft., Fő tér 2

Photos (27)