What we're about

Ez a csoport az Atlassian termékeit használó, kedvelő, velük megismerkedni kívánó érdeklődőknek teremt fórumot a találkozásra, beszélgetésre, előadások hallgatására és ismereteik megosztására. Célunk, hogy kialakuljon egy aktív közeg a magyar Atlassian közösség színe-java részvételével, és rendszeres találkozókon tudjuk ismereteinket megosztani, tudásunkat gyarapítani.

Upcoming events (1)

Jira Cloud - A felhők között is biztonságosan

Premier Kult Café

🔎 A 19. Atlassian Meetup-on nagyítónk alá vesszük, hogy vajon biztonságban tudhatjuk-e adatainkat az Atlassian felhőinek világában.

⚡️ Breaking News: Az eseményre hosszú idő után először offline IS várunk benneteket! ⚡️

☁️ Az októberi eseményünk középpontjába az Atlassian Cloud & Data Residency párosa fog kerülni. Lesz szó arról, hogy mi az előnye az Atlassian Cloudnak az egyedi fejlesztésekkel szemben, illetve ügyvédünk beavat minket abba, hogy mely addon-ok GDPR barátak. Izgalmas friss hír, hogy az Atlassian beépítette a Standardbe és a Premiumba is, hogy meg lehet választani, hogy hol tárolják az adataidat!

❓ Milyen adatokat osztunk meg valójában ezekkel a szolgáltatókkal?
❓ A Cloud platformon is meg lehet választani, hogy hol tárold az adataidat?
❓ Miért érdemes a Jira Cloud-ot választani az egyedi fejlesztéssel szemben?

🎤 A fenti kérdések körbejárására az alábbi előadókat kértük fel:

- Mozsolits Róbert, Mol Bubi kerékpár javítás, (Csepel Zrt.)
- dr. Varga Balázs, ügyvéd, partner (Meyer & Levinson Legal)
- Kérdéseiteket feltehetitek majd továbbá egy, a döntések bölcsőjéből érkező személynek is, ugyanis csatlakozik hozzánk egy meglepetés vendég az Atlassiantól!

📆 Amennyiben érdekelnek a felvetett kérdésekre adott válaszok, mindenképp vésd be a naptárba már most a dátumot, mi ugyanis feltétlenül számítunk a társaságodra 2021. október 12-én, 18 órától!

🤗 OFFLINE: Hosszú várakozás után végre ismét lehetőségünk nyílik személyesen is találkozni veletek! Helyszín: Premier Kultcafé (1085 Budapest, Üllői út 2-4. // Baross utca 1.)

💻 ONLINE: Valamilyen oknál fogva nem tudsz személyesen részt venni a reunion-on? Semmi baj! Az előadásokat online is közvetítjük, így lehetőséged lesz távolról is bekapcsolódni az eseménybe. Te csak lazíts, dőlj hátra a kanapédon, és idd magadba az Atlassian tudást!

🙋‍♀️ Részvételi szándékodat már most jelezheted a https://meetup.meta-inf.hu/ oldalon.
⚠️ A regisztráció csak akkor érvényes, ha a fenti linken keresztül regisztráltok!

👀 Légy résen, mert hamarosan érkezünk a részletes programtervezettel!

Hangolódásképpen nézd meg a legutóbbi eseményeink highlights videóit:

🧑‍🤝‍🧑 Hogy meghozzuk a kedveteket, ilyen volt, amikor legutoljára élőben találkoztunk: https://aday.news/Meetup14-highlights

🎞️ Ilyen volt a META-INF Atlassian Day 2021-ben: https://aday.news/AD21-highlights

🎬 Ilyen volt a legutóbbi online Magyar Atlassian Meetup: https://aday.news/Meetup18-highlights

Ha bármilyen kérdés felmerülne benned, bátran fordulj hozzánk! A https://meetup.meta-inf.hu oldal alján lévő űrlapon keresztül bármikor elküldheted üzenetedet számunkra.

Már nagyon hiányoztok nekünk!
META-INF TEAM

Past events (23)

META-INF Atlassian Day 2021 - Teams and Tribes

Online event

Photos (126)