Past Meetup

Ali je mogoče življenje brez stresa?

This Meetup is past

Location image of event venue

Details

Živimo v svetu, kjer je postal stres družbeno sprejemljiva mentalna bolezen.

Živimo v svetu, kjer je normalno, da večje odgovornosti, napredovanja, pomembni življenjski dogodki kot so: poroka, rojstvo otroka, bolezni, pa tudi druge okoliščine npr.: veliki pomembni projekti, gradnje hiše, nesreče ter tudi odnosi: s sosedi, sosedovim lajajočim psom, negativnimi sodelavci, gnečo na cesti, našo preteklostjo/spomini, povzročajo stres.

Živimo v svetu, kjer zgornji miselni vzorec predstavlja eno izmed največjih zmot v kateri živimo in katere žrtev smo.

Zmotno mislimo, da lahko zunanje okoliščine, situacije, ljudje, spomini povzročajo kako se počutimo.

Kaj je pravi izvor stresa in kaj je ključ do optimalnega mentalnega stanja ter aktivne sproščenosti v vsaki situaciji bomo raziskovali z dr. Matejem Miklavec.

Predavatelj:

Dr. Matej Miklavec je po izobrazbi strojnik. Več let se je ukvarjal z razvojem in raziskavami naprednih avtomobilskih izdelkov. V času osebne krize je doživel osebno transformacijo in spoznal kako ustvarja lastne težave. To ga je zbudilo v drugačno izkušnjo življenja in v novo življenjsko pot. Pot razumevanja tega spoznanja se poglablja še danes in na njej pomaga drugim do podobnih spoznanj. Sedaj se ukvarja s coachingom za osebni razvoj in predava o razumevanju delovanja misli in občutkov. Pomaga mladim, starejšim, športnikom, podjetnikom, coachem, vodjem, direktorjem, ljudem, ki si želijo bolj jasno in mirno življenje ter več izražanja svojega polnega potenciala in zadovoljstva ne glede na okoliščine.

Attendees (1)

Go to Attendee List