Skip to content

What we’re about


Media Villa Arnhem Media Villa Arnhem is een maandelijks evenement dat elke laatste dinsdag van de maand plaatsvindt in Stadsvilla Sonsbeek. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige op het desbetreffende thema. Aansluitend is het mogelijk met elkaar de discussie te voeren en kennis met elkaar te delen. De presentatie begint om 19:30 uur en vanaf 21:30 uur gaat de borrel van start. Een perfecte gelegenheid om te netwerken. 

Voor wie? Media Villa Arnhem is voor professionals uit de regio Arnhem op het gebied van marketing, communicatie, media en/of technologie met passie voor hun vak, die openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en kennis willen delen. 

Waarom? In Arnhem en omgeving gebeurt heel veel op het gebied van marketing, communicatie, technologie en media. Er bevinden zich diverse zelfstandigen, organisaties en netwerken die zich specifiek richten op deze disciplines. Media Villa Arnhem wil bijdragen aan het verbeteren van de zichtbaarheid van deze partijen en het versterken van kennisdelings- en samenwerkingsactiviteiten binnen en tussen de verschillende disciplines.

Hoe? We willen professionals uit de verschillende disciplines met elkaar verbinden rondom specifieke thema’s. Het samenwerken stimuleren door inspirerende sprekers uit te nodigen op een prachtige locatie en ruimte creëren voor discussie en netwerken.

Wie zijn wij? De initiatiefnemers komen vanuit verschillende disciplines en zijn al actief in diverse netwerken. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Upstream, Lbl en de Communicatiekring Arnhem zijn de eerste partners maar we staan open voor samenwerking met andere organisaties en netwerken uit de regio.

Wanneer? Iedere laatste dinsdag van de maand.

Kosten? Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee en de bitterballen betalen wij. De rest is voor eigen rekening. Aanmelden voor de bijeenkomst is wel verplicht!

Twitter mee met #mediavilla026

Subscribe op het YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCb5LDjzNLWMzI6jL8ZRoD2Q


Upcoming events (1)

See all