Global Microsoft 365 Developer Bootcamp 2019 - Accra , Ghana

Are you going?

53 people going

Share:

Details

We are excited to kick off the Global Microsoft 365 Developer Bootcamp in Accra, Ghana. This year’s bootcamps will incorporate the technologies and products that are now included in the Microsoft 365 platform. They are held worldwide from October 1 through December 15, 2019, with this event happening on Saturday 26th October.
Bootcamps are a free, one-day, hands-on training event led by Microsoft MVPs and community leaders with support from Microsoft. Developers worldwide are invited to attend a bootcamp to learn the latest on Microsoft 365 platform including Microsoft Graph, SharePoint Framework, Microsoft Teams, Office Add-ins and Actionable Messages, etc. and apply what you learn to your future projects.

Agenda

Topic Duration Time

Opening and Introduction 60 mins 09:00 – 10:00

Microsoft 365 Developer Platform Overview 45 mins 10:00 – 10:45

Get started with Microsoft Cloud App Security 45 mins 10:45 – 11:30

Actionable messages in Outlook and Office 365 Groups
45 mins 11:30 – 12:15

Automating Microsoft Teams with Microsoft Graph 45 mins 12:15 – 13:00

Lunch 60 mins 13:00 – 14:00

Introduction to Kaizala Developer Platform 45 mins 14:00 – 15:45

Using Visual Studio to build SharePoint Framework solutions

45 mins 15:45 – 15:30

Develop Windows 10 applications60 mins 15:30 – 16:30

Wrap up 30 mins 16: 30 – 17:00