This Meetup is past

170 people went

c-base Raumstation

Rungestrasse 20 (2nd backyard) · Berlin

How to find us

https://www.c-base.org/cv50f/core/impressum.html

Location image of event venue

Details

Deep dive into Mimblewimble and Grin. Members of Grin core team will be in Berlin to discuss:

17:00 - 17:15 15min Doors open, Meet & Greet
17:15 - 17:30 15min @ignopeverell opening (text to speech via ssh)
17:30 - 18:00 30min @yeastplume - What is Grin & State of the nation
18:00 -18:15 15min @hashmap - How to start contributing to Grin
18:15 - 18:45 30min @quentinlesceller - Dandelion: Privacy-Preserving Transaction Aggregation and Propagation
18:45 - 19:00 15min Break
19:00 - 19:30 30min @yeastplume - All about Wallet
19:30 - 20:00 30min @jaspervdm - Atomic Swaps
20:00 -20:45 45min Break (bring food / find a fine dönner outside)
20:45 - 21:30 45min @tromp - Cuck(at)oo Cycle POW
21:30 - 21:55 25min Closing Panel Q&A
21:55 - 22:00 05min Wrap-up

* All evening MC @lehnberg - Grin's Master of Ceremonies
* TMGOX (https://tmgox.com) cypherpunk merch design brainstorm and free stickers
* We can neither confirm nor deny the attendance of @antiochp.