What we're about

Har du rest utåt tillräckligt? Är det dags för en resa inåt?

På Mindful Mondays vänder vi uppmärksamheten inåt för att på ett kul, nyfiket och ibland utmanande sätt ta reda på mer om oss själva. Vad vill du? Vad vill du inte? Vilka tankar och idéer har du om dig själv och andra? Stämmer de? Vad får dig avslappnad och trygg? Vad får dig att känna dig levande och upprymd?

Mindful Mondays är till stor del upplevelsebaserat och vi kommer att utforska oss själva genom övningar. Förutom att ge nya insikter är vår ambition att måndagen ska bli en kul och avslappnande start på veckan! Du kommer alltid att få med dig konkreta verktyg att använda i vardagen.

Varje måndag berör vi ett nytt tema och det går lika bra att komma vid ett tillfälle som på samtliga.

Inga förkunskaper krävs, bara en nyfikenhet att lära sig mer om sig själv.

För frågor nå oss på:

Niklas Heckscher 0736-006050 niklas@heckscher.nu

Magnus Quensel 0709-950584 magnus@quensel.nu

VILKA ÄR NIKLAS OCH MAGNUS?

Niklas har en bakgrund som lärare och har under halva sitt liv tränat idrottare på elitnivå. Förutom lång erfarenhet av coaching och idrottspsykologi har han de senaste åren gått flera kurser inom personlig utveckling.

Magnus har under 15 års tid gått flertalet kurser inom terapi, coaching och personlig utveckling i olika länder. Han har nyligen tillsammans med Niklas avslutat en diplomerad utbildning till Mindfulnessinstruktör. Magnus jobbar även med entreprenörskap och driver ett hotell i Spanien.

Mindful Mondays är början av ett nytt projekt som kommer att utvecklas även utanför måndagar med olika events, resor och happenings - för människor som vill lära känna sig själva - tillsammans med andra.

Past events (18)

The Heartful Entrepreneur - work with passion

Hälsans Hus

€10.00
Med Hjärtat som Drivkraft

Hälsans Hus

€25.00
Med Hjärtat som Drivkraft - gratis introduktion

Hälsans Hus

Meet yourself with others!

Mötesrum

€10.00

Photos (21)

Find us also at