Past Meetup

Xamarin.Forms Essentials

This Meetup is past

27 people went

Location image of event venue

Details

Met de introductie van Xamarin is het mogelijk om als echte Microsoft ontwikkelaar nu ook te ontwikkelen voor andere platformen. Tijdens deze sessie laat ik je zien wat Xamarin precies is, hoe je het kunt gebruiken en wat het Xamarin ecosysteem allemaal in petto heeft. Ook zien we hoe we het delen van code nog meer kunnen bevorderen door gebruik te maken van Xamarin.Forms. Door gebruik te maken van deze techniek kun je zelfs de UI code delen terwijl je apps nog steeds een native look behouden.

Dit is je kans om alles te weten te komen en te vragen wat je altijd al hebt willen weten rondom het ontwikkelen van apps! Tegen het einde van de avond kun je niet wachten je eigen app te bouwen.

Om je op weg te helpen met je eerste Xamarin.Forms app maak je kans op een (gesigneerde) kopie van Gerald's nieuwste boek: Xamarin.Forms Essentials.

Over de spreker
Gerald Versluis is een full-stack software developer en Microsoft MVP. Hij heeft een jarenlange ervaring met Xamarin en .NET technologieën en is betrokken geweest bij een groot aantal projecten en apps.
Hij vindt niet alleen het ontwikkelen van software erg leuk, maar ook het delen (en opdoen!) van kennis hierover. Hij spreekt op conferenties, geeft trainingen, hij blogt (https://blog.verslu.is) en hij heeft inmiddels al een tweetal boeken over Xamarin op zijn naam staan.

Organisatorisch
Inloop vanaf 17:30 uur en rond 18:15 uur gaan we wat eten. Start van de sessie is rond 19:00 uur. We ronden een en ander af om 21:00 uur.