Skip to content

Streaming av Build 2016 Keynote

Details

http://photos4.meetupstatic.com/photos/event/9/3/6/b/600_447457739.jpeg

Vi gjentar suksessen fra i fjor med å arrangere streaming av Keynote fra Build 2016 i samarbeid med Microsoft!

Streamingen blir vist direkte fra San Francisco på storskjerm.

Onsdag 30. mars går startskuddet for Build 2016. Mange nordmenn reiser til San Francisco for å få med seg de hotteste nyhetene direkte, og vi forventer mange spennende lanseringer og introduksjoner i løpet av Build i år.

Build ble i år utsolgt på under 5 minutter, og er helt fullbooket. Det er stor interesse for arrangementet og vi gjør i år som i fjor og inviterer til litt mat, stream av Keynote på storskjerm og en liten eksklusivitet på The Scotsman i Oslo sentrum i samarbeid med NNUG Oslo.

Vi har invitert Einar Ingebrigtsen, Technical Evangelist fra Microsoft, til å holde et foredrag om MicroServices i Azure før vi setter i gang streaming-en (mer info. nede). Mat blir servert.

Agenda

16:30: Dørene åpner + Matservering

17:00: Foredrag av Einar Ingebrigtsen

17:30: Build 2016 Keynote sendes på storskjerm

What are these MicroServices and why do I need them? - Einar Ingebrigtsen

Buzzordet MicroServices hører man mye. Hvorfor er dette noe å tenke på i det hele tatt, og hvordan kan det egentlig relateres tilbake til applikasjonen man allerede utvikler? Hva er mulighetene i Azure for å håndtere dette rent teknisk. Einar vil prøve å forenkle bildet og vise hva som er mulig og hvorfor du bør bry deg.

Einar har over 20 års fartstid som utvikler og arkitekt med alt fra spillutvikling til Line of Business applikasjonsutvikling de siste 15 år. Han jobber i dag som Technical Evangelist i DX avdelingen i Microsoft Norge.