Past Meetup

Mobilalkalmazások biztonsága: training + meetup @ Ustream

This Meetup is past

65 people went

Location image of event venue

Details

Mobilalkalmazások biztonsága -- ez lesz idén a fő téma, főleg gyakorlati szemszögből. Kovács Zsombor (https://hu.linkedin.com/in/zsomborkovacs) havonta egy-egy előadást tart, ezek egy éves oktatási sorozattá állnak össze. Az előadássorozat tematikája: https://goo.gl/ZRE3AH .

Minden alkalommal lesz külföldről jelentkező előadó, illetve egy-egy hazai. Most a házigazda, a Ustream (http://www.ustream.tv/) villant, a bevezető előadást pedig a Bukaresti OWASP-tól Oana Cornea (https://ro.linkedin.com/in/oana-cornea-b1043055) tartja. A meetup végén a társasági szakaszban italozás mellett hands-on is vesézhetjük a mobile security témát.

Kovács Zsombor üzenete: "Az első, bevezető előadásban az Android rendszert vesszük szemügyre: beszélünk arról, hogy hogy épül fel a hardver és a szoftver, hogyan működik az adattárolás, hogy épül fel egy-egy alkalmazás és milyen mechanizmusokat használ működés közben - ezek közé a küllők közé fogunk a későbbi előadásokban botot dugni."

Oana (https://ro.linkedin.com/in/oana-cornea-b1043055)'s presentation titled 'OWASP resources for mobile application security' "will introduce you to the steps of assessing the security of a mobile application and the OWASP resources that are available for that. The presentation will highlight the main mobile applications attack vectors with a few practical examples, techniques and tools to perform a security review."

Érkezés 1830-tól, Oana bejelentkezése 1900.

Ustream helyszín: https://goo.gl/maps/L22Um1z5otP2 + http://goo.gl/c6VQrO , a jobb szélső ajtó.

Ustream broadcast: http://www.ustream.tv/channel/enVwHmaa3XR

Nyelv: magyar, kivéve a bevezető előadást.

Bejutás: http://goo.gl/c6VQrO, a jobb szélső ajtó (http://goo.gl/c6VQrO), lásd a kommentben.

Ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvény. Regisztrálj: itt (meetup.com), face (https://www.facebook.com/events/755993761202423) vagy g+ (https://plus.google.com/events/c1cld5qvv3dfn1lrtgd3fs64akk).