Ondernemers Vitamine: Netwerksessies voor ondernemers

This is a past event

12 people went

Location image of event venue

Details

Inspiratie en netwerksessie voor ondernemers

Ondernemers Vitamine is meer dan een netwerksessie. Bij Ondernemers Vitamine ga je op een ontspannen manier aan de slag met jouw ontwikkeling als ondernemer.

De maandelijkse sessies helpen je een stevig netwerk te bouwen en jezelf te voorzien van energie en inspiratie.

Wanneer
De data, tijdstippen en locatie verschillen per keer. Kijk voor de actuele data en tijden op de website.

Voor wie
Ondernemers die een volgende stap willen zetten in hun ondernemerschap en ervoor kiezen om daar serieus werk van te maken.

Investering
Jouw tijd in je agenda is kostbaar, mooi dat je hier bewust tijd voor maakt. Daarnaast zijn de persoonlijke kosten voor koffie/thee op de locatie voor eigen rekening.

- Het netwerk Ondernemers Vitamine groeit door aanbeveling.
Dit is ook wat ik aan je vraag om deel te kunnen nemen.
Om een enthousiaste ambassadeur te zijn van Ondernemers Vitamine en anderen hiervoor uit te nodigen en jouw komst te delen op Social Media! Tof dat je dit doet.

Door wie
Ondernemers Vitamine word georganiseerd door Machella Boot, that's me!

Al ruim 4 jaar organiseer ik maandelijkse inspiratiesessies en de ruim 388 deelnemers van het Ondernemers Vitamine netwerk.

In 11 jaar ondernemerschap en personal coaching heb ik honderden vrouwen geholpen. Ondernemers Vitamine is mijn manier om je bewust te maken van jouw kansen en mogelijkheden als ondernemer: Die zijn er in overvloed, als jij je jezelf maar goed positioneert en laat zien!

Wat ik doe
Ik help je met het full focus zetten van de volgende stap in je ondernemerschap vanuit jouw persoonlijkheid en helder personal brand zodat jij gaat ondernemen met resultaat, richting en energie.

Join the club
Machella Boot

>>Join the club op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van de evenementen, en kom alvast in contact met andere ondernemende vrouwen.