addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Csatlakozz hozzánk, ha érdekel a térképezés és szeretnél te is tenni a szabadon elérhető térképért. Akár kezdő vagy haladó — gyere el közénk!

Minden olyan témának igyekszünk teret adni, ami valamilyen módon kapcsolatba hozható az OpenStreetMap-el: hogyan rögzítsd a térképen a kedvenc éttermedet, hogyan használhatod fel az adatokat, krízistérképészet, nyílt forráskódú szabadon felhasználható programok, amelyek kapcsolatba hozhatóak az adatokkal (Mapnik, Leaflet, OpenLayers, PostgreSQL, PostGIS).

Az OpenStreetMap (OSM) szabadon felhasználható és szerkeszthető földrajzi adatbázis és ahhoz kapcsolódó internetes térképszolgáltatás. Az önkéntes alapon működő projekt szabadon hozzáférhető földrajzi adatokat gyűjt a világ minden tájáról. A kész utcatérképek, turista- és kerékpártérképek, közlekedési viszonylatok útvonalainak térképei önmagukban is felhasználhatók a tájékozódásra, de más szolgáltatásokkal is összekapcsolhatók.

http://www.openstreetmap.org/
http://wiki.openstreetmap.org/wiki/

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Üdvözlünk a magyar OpenStreetMap csapatban!

Recent Meetups

What's new

 
Founded Nov 29, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy