What we're about

Csatlakozz hozzánk, ha érdekel a térképezés és szeretnél te is tenni a szabadon elérhető térképért. Akár kezdő vagy haladó — gyere el közénk!

Minden olyan témának igyekszünk teret adni, ami valamilyen módon kapcsolatba hozható az OpenStreetMap-el: hogyan rögzítsd a térképen a kedvenc éttermedet, hogyan használhatod fel az adatokat, krízistérképészet, nyílt forráskódú szabadon felhasználható programok, amelyek kapcsolatba hozhatóak az adatokkal (Mapnik, Leaflet, OpenLayers, PostgreSQL, PostGIS).

Az OpenStreetMap (OSM) szabadon felhasználható és szerkeszthető földrajzi adatbázis és ahhoz kapcsolódó internetes térképszolgáltatás. Az önkéntes alapon működő projekt szabadon hozzáférhető földrajzi adatokat gyűjt a világ minden tájáról. A kész utcatérképek, turista- és kerékpártérképek, közlekedési viszonylatok útvonalainak térképei önmagukban is felhasználhatók a tájékozódásra, de más szolgáltatásokkal is összekapcsolhatók.

http://www.openstreetmap.org/
http://wiki.openstreetmap.org/wiki/ (http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Hu:Kezd%C5%91lap)

Upcoming events (2)

Agárd gyalogos-bringás mapping party & strand (személyes)

Needs a location

További információk a wiki oldalon olvashatók: https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Hungary/Tal%C3%A1lkoz%C3%B3k/2020-%308-08-agard Kérdéseket Matrixon és a levlistán is fogadunk.

OSM 16. Születésnapi svédasztal a Gastland Oktogon bistroban

Gastland Bisztró Oktogon

TL;DR: 18:00 dinner @ Gastland, before: mapping nearby - comment below if you don't speak Hungarian További információk a wiki oldalon olvashatók: https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Hungary/Találkozók/2%302%30-%308-11-Osmogon3 Kérdéseket Matrixon és a levlistán is fogadunk.

Photos (114)