addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

OpenStreetMap - 2014 márciusi meetup

Fontos!  kivételesen az Ingatlan.com -osok a vendéglátóink!  Más helyen lesz a meetup! ( lásd -> http://arkon.hu/#kapcsolat )

Várható:
#1.Virág Zoltán :"Időjárástérképek a Köpönyeg.hu-n OSM alapokon"  (10perc)


#2. Kádár Balázs :"Belső területek feltérképezése - avagy ahova a GPS-se lát el"  (10perc) 
"A korábban bemutatott "Compound facility" kapcsán felvetődött, hogy hogyan is lehetséges a beltéri területek felmérése, hiszen a föld alatt, illetve épületek belsejében a GPS jel nem elérhető. Az előadásban bemutatom az összegyűjtött technikákat a legegyszerűbbtől egészen a professzionális megoldásokig. A bemutató célja nem a technikák aprólékos tárgyalása,  sokkal inkább a figyelem felkeltése és egy útmutatás ahhoz, hogy mivel érdemes kezdeni akkor, ha valaki ilyen térképek szeretne készíteni""

#3  Németh Ádám: "Tömeges POI kezelés kereskedelmi térképeken" ( 20 perc )
"
Mind a Google, mind a here.com térképein interaktív elemként szerepelnek városok, kávézók, múzeumok, éttermek. Ez egy városban rendszerint többezer, néha százezres nagyságrendű POI-t jelent. Arról fogok beszélni, milyen célokat szolgálnak ki ezek, milyen implementáció áll mögöttük, és milyen OpenStreetMap technológiákkal lehet kiszolgálni hasonló igényeket."


A rendezvény  vendéglátója
és támogatója   http://arkon.hu/ !

Elöadásokkal folyamatosan lehet jelentkezni !


Join or login to comment.

26 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy