Past Meetup

OpenStreetMap Budapest 2015 december

This Meetup is past

24 people went

Details

Szeretettel várunk mindenkit a következő találkozónkra.

Tervezett program: 18:00-tól (gyülekező 17:45-től)

#1. OSM Évösszefoglalók:
- Vid Gábor: Akadalymentes Magyarorszag - Osm évösszefoglaló (10 perc)

- Kolesár András: FÖMI ortofotók (2000, 2005) felhasználása az OpenStreetMap bővítéséhez (10 perc)

#2. Vajna Miklós: Sasad házszámozási tapasztalatok
Idén tavasszal kezdődött meg a házszámozás feltérképezése Sasadon (Budapest XI. kerületének egyik városrésze) A területen fekvő utcák többségéhez semmilyen házszám nem volt rögzítve: innen jutottunk el őszre a közel teljes lefedettségig. Az előadás során elmesélem miért kezdtem bele a szabad térképezésbe, mik a tapasztalataim kb. 1500 házszám rögzítése után, és milyen ötleteim vannak még a terület térképének fejlesztésére.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A termet kb. 21h körül el kell hagynunk, igény szerinti afterparty egy közeli kocsmában várható. A meetup az ingatlan.com Zrt. (régebben Arkon Zrt.) támogatásával kerül megrendezésre.

Helyszín:
http://csapatunk.ingatlan.com/#kapcsolat
1016 Budapest, Mészáros u. 58/A
http://www.openstreetmap.org/node/2700453924
"HOGYAN JUTHATSZ EL HOZZÁNK? TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL:
A pesti belvárosból a 8-as, 110-es, 112-es vagy 239-es buszokkal a Mészáros utcai megállóig vagy a 178-as busszal a Zsolt utca megállóig utazva. A Móricz Zsigmond körtér vagy a Déli pályaudvar felől a 61-es villamosról a Csörsz utcai megállónál szállj le, onnan néhány perces séta."

Előadás-ötleted van? Jelentkezz a szervezőknél! 5 és 60 perc között bármilyen terjedelmű OpenStreetMap témájú előadást örömmel fogadunk.