Past Meetup

OSM meetup 2019Jan ( Mapillary; házszámozás; POI import )

This Meetup is past

18 people went

Location image of event venue

Details

Várható előadások:

#1. Nagy Tamás (bkil ) Karosszék 1.: Mapillary céllövölde
"Bár rossz időben nem szívesen megy ki az ember, de a kényelmes karosszékből is számos módon végezhetünk közösségi munkát:
https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Armchair_mapping#Mapping_activities_possible_from_the_armchair
Ezen alkalommal Mapillary sorozatokból gyakoroljuk közösen a POI felismerést és helyes felcímkézést, szigorúan bekiabálással!"

#2. Vajna Miklós: "9 dolog amit még térképezhetsz házszámozás közben". (Zebrák, lépcsők, forgalomlassítók, stb.)

#3. Szalai Kálmán(KAMI ): Tömeges POI import - jelenlegi helyzet
"Rövid beszámolóban elmondom, hogy milyen eredményeket sikerült elérnünk az elmúlt pár hónapokban. A közösségtől rengeteg visszajelzés és ennek kapcsán javítás is született. Jelentősen javult az adatok minősége, ezzel számos típushibát kiküszöbölni. Ennek megoldásairól is, valamint a további feladatokról, ellenőrzési lehetőségről is beszélek majd. "

#4. - lehet még jelentkezni !

--------------------------------------------------------

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. (Változás: Földszinten leszünk, nem a 6.emeleten!) Kapunyitás 17:50-kor, az első előadás 18 órakor kezdődik. A termet 20:30-ig el kell hagynunk, az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan átvonulunk a közeli sörözőbe (http://www.openstreetmap.org/node/2349055253).
A meetup az ingatlan.com Zrt. támogatásával kerül megrendezésre.

Helyszín:
http://csapatunk.ingatlan.com/#kapcsolat
1016 Budapest, Mészáros u. 58/A
(http://www.openstreetmap.org/node/2700453924)

HOGYAN JUTHATSZ EL HOZZÁNK? TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL:
A pesti belvárosból a 8E, 108E, 110 vagy 112-es buszokkal a Mészáros utcai megállóig vagy a 178-as busszal a Zsolt utca megállóig utazva. A Móricz Zsigmond körtér vagy a Déli pályaudvar felől a 17-es vagy 61-es villamosról a Csörsz utcai megállónál szállj le, onnan néhány perces séta.

Előadás-ötleted van? Jelentkezz a szervezőknél! 5 és 60 perc között bármilyen terjedelmű OpenStreetMap témájú előadást örömmel fogadunk.