Oracle OpenWorld & CodeOne 2018 Review

This is a past event

19 people went

Location image of event venue

Details

Ieder jaar organiseert Oracle haar OpenWorld conferentie in San Francisco. De strategie wordt ontvouwd, de product-roadmaps gepresenteerd, de beta-releases gepreviewed en de verhalen van achter de schermen in de wandelgangen gedeeld. Ieder jaar organiseert AMIS de Oracle OpenWorld review - waarin we in een paar uur verslag doen van de belangrijkste aankondigingen van Oracle en analyses en bevindingen van onze experts. In deze sessie word je bijgepraat en heb je uiteraard ook de kans om mee te praten en vragen te stellen.

Naast Oracle OpenWorld vindt ook CodeOne plaats - de opvolger van JavaOne. Tijdens de CodeOne conferentie wordt gesproken door developers over moderne architecturen, evolutie van programmeertalen en -technieken en over actuele thema's als blockchain, IoT,Machine Learning, DevOps, CI/CD en containerization. Tijdens deze review sessie zullen we ook uitgebreid aandacht besteden aan CodeOne en de belangrijkste aankondigingen en trends.

Ben je ontwikkelaar, platformspecialist, architect, DevOps engineer of anderszins geinteresseerd in actuele ontwikkelingen (helemaal als ze een Oracle-rood randje hebben) dan is deze review-sessie zeer de moeite waard.