What we're about

Wij geloven dat in iedereen een veranderaar zit, teams de motor zijn van vernieuwing en wendbare organisaties de toekomst hebben. Als Organize Agile willen wij daarom meet-ups organiseren voor beoefenaars van diverse sociale technologieën (Agile, Design Thinking, Beyond Budgeting, Sociocracy 3.0) samenbrengen, zodat zij hun kennis ontwikkelen, uitwisselen en elkaar helpen bij organisatietransformaties, leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. 

Heb je ideeën voor een meetup? Neem contact op met info@organizeagile.com

Upcoming events (2)

Kennisclip Versnellingsaanpak

Link visible for attendees

Werk jij bij de (semi)overheid en houd je je bezig met complexe opgaven? Dan is deze kennisclip wat voor jou. Nienke van de Hoef vertelt over onze Versnellingsaanpak, voor opgaven die nu om actie en resultaat vragen.

We hebben onze Versnellingsaanpak ontwikkeld voor Jeugdzorgregio Flevoland, waar het aantal uithuisgeplaatste kinderen de afgelopen jaren alleen maar opliep. Gemeenten, zorgorganisaties en jeugdbescherming werkten keihard en met de juiste intenties, maar succes bleef uit. Het lukte niet om te doen waar het om gaat: uithuisplaatsingen voorkomen.

6 weken nadat wij De Versnellingsaanpak introduceerden, keerden we het tij. De eerste uithuisplaatsingen werden succesvol voorkomen. In 2022 zijn uiteindelijk 131 consultaties via de Versnellingsaanpak gedaan. In 115 gevallen werd een passende oplossing gevonden.

Onze Versnellingsaanpak is toepasbaar op elke opgave. Wil je meer te weten komen over hoe De Versnellingsaanpak voor jouw opgave kan werken? Meld je dan aan.

Deelname is gratis en (als vanouds) digitaal: meld je aan voor het LinkedIn event en klik op de Zoom-link om deel te nemen.

Tot vrijdag!

📅 Vrijdag 7 april
🕚 11:00-12:00

Kennisclip Agile HR

Link visible for attendees

Werken jullie al agile, of willen jullie hiermee starten, en ben je benieuwd hoe HR hieraan kan bijdragen? Dan is deze kennisclip iets voor jou.

HR kan een enorme bijdrage leveren aan de wendbaarheid van organisaties. HR kan dit doen door verandering aan te jagen en realiseren op 4 niveaus:

  • Organisatieniveau
  • HR-afdelingsniveau
  • Teamniveau
  • Individueel niveau

Willemijn legt in deze kennisclip uit hoe HR de potentie van een wendbare organisatie kan ontketenen. Ze bespreekt recente opdrachten uit zowel de commerciële als publieke sector.

Wil je alvast meer informatie? Lees dan vast ons internationale onderzoek naar de staat van agile hr: https://www.stateofagilehr.com/.

Deelname is gratis en (als vanouds) digitaal: meld je aan voor het LinkedIn event en klik op de Zoom-link om deel te nemen.

Tot vrijdag!

📅 Vrijdag 14 april
🕚 11:00-12:00

Past events (21)

Kennisclip Agile Transformaties

This event has passed